Se enkelt indlæg
Gammel 2013-02-21, 10:46   #2
Dr. Finn Worm Knudsen
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Finn Worm Knudsen's avatar
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 28
Lightbulb For poser under øjnene

Tak for dit spm!

Du har sikkert det jeg også kalder ”malar bags” under dine øjne og ud på kinderne, lokaliseret fedt/vand/huden buler og rynker.

Hvis man skærer som man plejer ved mindre justeringer i kanten af nedre øjelåg, er risikoen for at huden som er tilbage tynger og selvom man kan sy denne op med en speciel tråd under huden – er risikoen for at nedre øjenlåg begynder at hænge desværre ret stor. (Sankt Bernhardshund´s look).

Det er derfor en bedre løsning, at stramme huden op fra siderne med en ansigtsløftning/ midt facelift, som kan kombineres med fedt/stamcelle transplantation, som strammer huden op fra undersiden.

Denne metode er den sikreste og langt at anbefale, selvom resultatet ikke kan garantere, at du kommer til at se ud som da du var 18 år.

Som du skriver, kan det i visse tilfælde være nødvendigt, at skærehud + fedt væk og sy huden sammen direkte. Det kan blive ganske diskret, hvis arret lægges i de rigtige ”hudlinjer”på kinden.

Jeg håber du forstår og kan bruge dette svar!
__________________
Dr. Finn Worm Knudsen, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi, Den svenske og danske lægeforening, ASAPS, the American Society of Aesthetic Plastic Surgery, Svensk Forening for Æstetisk Plastikkirurgi, Svensk Plastikkirurgisk Förening, aktiv ved Scanstadkliniken
Dr. Finn Worm Knudsen er offline  
Besvar med citat