Se enkelt indlæg
Gammel 2014-01-30, 16:27   #2
Dr. Pavia Lumholt
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Pavia Lumholt's avatar
 
Registreringsdato: Jan 2014
Indlæg: 18
Standard

Hej Cat
Man kan godt reducere brystet eller forstørre det med implantater selvom de er reduceret før. Og ofte går det fint. Men alle de risici der er ved operationen er større 2. gang. Og det kan være en fordel for den opererende kirurg at have adgang til operationsbeskrivelsen fra den første operation. Så er der bedre mulighed for at minimere risikoen for komplikationer.
__________________
Dr. Pavia Lumholt, Speciallæge i Plastikkirurgi, subspecialiseret i mikrokirurgi medlem af Dansk Mikrokirurgisk Selskab, Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Pavia Lumholt er offline  
Besvar med citat