Se enkelt indlæg
Gammel 2014-01-30, 16:30   #2
Dr. Pavia Lumholt
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Pavia Lumholt's avatar
 
Registreringsdato: Jan 2014
Indlæg: 18
Standard

Hej Kira
Det sker ikke hyppigt, men man kan godt fedtsuge bryster mindre. Der er dog en risiko for at brystet bliver slapt, ligesom ved tab af volumen efter amning. Om det kan lade sig gøre i dit tilfælde kræver at du bliver set af en plastikkirurg, da man skal kunne mærke hvor elastisk/stram din hud og brystet er.
Man kan også lave en kombination af fedtsugning og et løft med evt. et mindre ar end uden samtidig fedtsugning.
__________________
Dr. Pavia Lumholt, Speciallæge i Plastikkirurgi, subspecialiseret i mikrokirurgi medlem af Dansk Mikrokirurgisk Selskab, Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi, Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi og International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Pavia Lumholt er offline  
Besvar med citat