Se enkelt indlæg
Gammel 2011-09-27, 10:34   #2
Dr. Finn Worm Knudsen
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Finn Worm Knudsen's avatar
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 28
Arrow Nej, du er ikke for ung tænk dig rigtigt godt om.....

Nej, du er ikke for ung men det er uhyrt sjældent at der findes en rimelig indikation for at gøre en ansigtsløftning i en så ung alder som din.

Det er fint og det ser sundt ud at have runde kinder.

Alternative metoder til ansigtsløftning og at få mere markerede træk kan være kindimplantat eller fedtsugning.

Men tænk dig rigtigt godt om det kan aldrig gøres om og når du bliver ældre ville du ønske, at du havde mere fedt i kinderne.
__________________
Dr. Finn Worm Knudsen, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi, Den svenske og danske lægeforening, ASAPS, the American Society of Aesthetic Plastic Surgery, Svensk Forening for Æstetisk Plastikkirurgi, Svensk Plastikkirurgisk Förening, aktiv ved Scanstadkliniken
Dr. Finn Worm Knudsen er offline  
Besvar med citat