Se enkelt indlæg
Gammel 2011-09-27, 10:50   #2
Dr. Liselotte Sabroe Ebbesen
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Liselotte Sabroe Ebbesen's avatar
 
Registreringsdato: Jun 2011
Indlæg: 8
Red face Langtsigtede løsning er formentlig at få dine børn først

Hej !!

Såfremt du overvejer at skulle have flere børn, synes jeg at du skal vente med at få lavet din abdominalplastik.

En ny graviditet vil påvirke resultatet af en maveplastik, da huden påny vil blive strukket. Huden vil efter endt graviditet formentlig igen blive slap.

En graviditet efter en maveplastik er ikke farlig - og du kan godt få lavet kejsersnit, selvom du tidligere har fået lavet en maveplastik.

Men den langtsigtede løsning er formentlig at få dine børn først - og sidenhen få lavet din maveplastik, så du får en langvarig kosmetisk holdbar løsning.

Bedste hilsner

Liselotte Sabroe Ebbesen
__________________
Dr. Liselotte Sabroe Ebbesen, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi, Dansk Mikrokirurgisk Selskab, Dansk Kirurgisk Selskab og Dansk Selskab for Trombose og Hämostase, aktiv ved Akademikliniken
Dr. Liselotte Sabroe Ebbesen er offline  
Besvar med citat