Gå tilbage   Spørg Eksperten > Ämnesområde > Plastikkirurgi > BRYSTKIRURGI > Brystforstørrelse

Brystforstørrelse Dr. Jóhannes Árnason, speciallæge i plastikkirurgi svarer på spørgsmål om brystforstørrelse…

Svar
 
LinkBack Emne værktøjer Søg i emne Visningsmåde
Gammel 2011-10-05, 09:27   #1
Anonym Spørrer
No Avatar
 
Registreringsdato: Oct 2011
Indlæg: 1
Question Lidt bryst med en smule hæng- implantat uden eller under muskel?

Hejsa,

jeg skal have lavet en BF operation om 14 dage.

Jeg har ammet mine børn i ialt 3,5 år og det har resulteret i de er blevet ret flade foroven. Jeg har stadig lidt bryst tilbage (B/c skål) og med en smule hæng.

Derudover er jeg meget tynd på overkroppen.

Jeg havde inden forundersøgelsen regnet med at implantaterne skulle uden på musklen, da jeg jo har lidt bryst og en smule hæng. Det havde jeg læst mig til

Min kirurg ville lægge dem under musklen da de ellers ville kunne ses da der ikke er meget fedt til at skjule implantatet.

Jeg er dog blevet bange for, at mine egne bryster ikke vil blive løftet nok og vil komme til at hænge under implantatet.

Kan de blive løftet nok når det ligges under musklen?

Skal lige siges at jeg ikke er interesseret i "porno" bryster og de egentlig bare skal fyldes ud.
Men vil dog heller ikke have hænge bryster.

Mvh
Bindestreger er offline  
Besvar med citat
Gammel 2011-10-05, 18:33   #2
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Jesper Trillingsgaard's avatar
 
Registreringsdato: May 2011
Indlæg: 26
Red face Lidt brystvæv mest natulig overgang med implantat under musklen.

Hej.

Hvis man, som du, er meget tynd på overkroppen og ikke selv har meget brystvæv, får man den mest naturlige og harmoniske overgang opadtil, hvis implantatet ligger under musklen .

Nogle tror, at hele implantatet er dækket af brystmuskel, når man siger "under musklen". Det er en misforståelse, da kun den øverste midterste del af implantatet er dækket af musklen.

Man er nødt til at se dit bryst, for at kunne vurdere, om et implantatet vil kunne "løfte" brystet tilstrækkeligt, hvad enten man vælger at lægge det foran eller bag ved musklen.

Med venlig hilsen

Jesper Trillingsgaard
__________________
Dr. Jesper Trillingsgaard, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi og Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi, aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Jesper Trillingsgaard er offline  
Besvar med citat
Svar

Emne værktøjer Søg i emne
Søg i emne:

Avanceret søgning
Visningsmåde

Regler for indlæg
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are aktiv



Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:24.


Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2