Gå tilbage   Spørg Eksperten > Ämnesområde > Plastikkirurgi > BRYSTKIRURGI > Brystforstørrelse

Brystforstørrelse Dr. Jóhannes Árnason, speciallæge i plastikkirurgi svarer på spørgsmål om brystforstørrelse…

Svar
 
LinkBack Emne værktøjer Søg i emne Visningsmåde
Gammel 2012-02-08, 20:18   #1
Anonym Spørrer
No Avatar
 
Registreringsdato: Feb 2012
Indlæg: 1
Question Hvorfor har jeg fået en bule på det ene implantat?

Hej

Jeg er en ung kvinde på 26 år, som fik lavet en brystforstørrende operation, for ca. 5 år siden. 325 ml skærefast silicone i hvert bryst.

Jeg valgte at det skulle være skærefast, fordi jeg fik afvide, at implantet ikke ville ændre sig (form mm.), Men så her for lidt over 2 år siden, fandt jeg en bule under det ene bryst, og jeg var straks bange for at det var en knude, så jeg tog til lægen og fik det undersøgt og derefter fik jeg brystet ultralyd scannet og det viste sig, at det var implantatet der havde fået en udposening..


Så mit spørgsmål lyder : Så hvorfor har jeg fået det og er der noget galt med implantatet??????

(Jeg troede at skærefast (gele), ikke kunne ændre form, og da slet ikke få udposninger!!!!!)


Jeg håber virkelig at du kan hjælpe, for der var ikke meget hjælp at hentet, fra det sted jeg fik dem lavet, medmindre jeg betalte 500kr for en konsultation plus de 500kr, det ville koste mig at komme derhen og hjem igen...

På forhånd tak

Sidst redigeret af Ditte : 2012-04-18 kl. 19:45
summerbird er offline  
Besvar med citat
Gammel 2012-05-14, 23:10   #2
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Jesper Trillingsgaard's avatar
 
Registreringsdato: May 2011
Indlæg: 26
Standard

Hej Summerbird.

Det er bestemt ikke normalt at der kommer udposninger på implantaterne.

Det vil kræve en undersøgelse af dit bryst, for at kunne vurdere, hvad årsagen til dette kan være.

Det kan i meget sjældne tilfælde ske, hvis man får "kapseldannelse" omkring dele af protesen. Så vil brystet normalt blive hårdt samtidigt.

En anden årsag kunne være ruptur, men det vil man normalt kunne bedømme ved en UL scanning, som du jo har været til. En mere sikker metode til bedømmelse af evt ruptur vil være MR-scanning.

Med venlig hilsen

Jesper Trillingsgaard
__________________
Dr. Jesper Trillingsgaard, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi og Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi, aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Jesper Trillingsgaard er offline  
Besvar med citat
Svar

Emne værktøjer Søg i emne
Søg i emne:

Avanceret søgning
Visningsmåde

Regler for indlæg
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are aktiv



Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:06.


Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2