Gå tilbage   Spørg Eksperten > Ämnesområde > Plastikkirurgi > BRYSTKIRURGI > Brystforstørrelse

Brystforstørrelse Dr. Jóhannes Árnason, speciallæge i plastikkirurgi svarer på spørgsmål om brystforstørrelse…

Svar
 
LinkBack Emne værktøjer Søg i emne Visningsmåde
Gammel 2012-01-10, 13:44   #1
Anonym Spørrer
No Avatar
 
Registreringsdato: Jan 2012
Indlæg: 1
Question Kan man få fjernet arvæv i brystet uden at fejre implantatet?

Kære Jesper Trillingsgaard,

Jeg er en kvinde på 32 år. Jeg fik for 8 år siden foretaget en brystforstørrende operation, hvor implantaterne lå over brystmuskelen.

Kort tid efter at stingene blev fjernet, fik jeg problemer med mit højre bryst. Arret ville ikke hele, og der blev ved med at sive vævsvæske ud af arret.

Kirugen (som ikke arbejder mere), efteropererede mig i højre bryst flere gange med for korte mellemrum, hvilket gjorde at huden blev tynd omkring arret.

Efter 1 års tid måtte jeg have fjernet implantatet i højre bryst, da det selv var på vej ud gennen huden.

Jeg fik det fjernet og gik derefter 8 måneder uden implantat, så huden kunne få ro og gendannes.

Jeg fik efter de 8 måneder foretaget en ny operation hos en dygtig kirug i Roskilde, som lagde helt nye implantater i begge bryster, denne gang under brystmuskelen.

Der er nu gået 6 år siden oprationen og jeg har ikke haft komplikationer og har været super glad for resultatet. Dog har mit højre brystimplantat nu fordrejet sig/forskubbet sig, sandsynligvis grundet arvæv eller kapseldannelse.

Det ligger nu nederst i brystet og irriterer huden omkring arret. huden er rød og i forvejen tynd på det sted. Min kirug siger at hun mener at implantatet skal ud, og at det skal have ro.

Jeg er meget glad for mine bryster, og har tidligere haft implantatet ude i en lang periode, hvilket tog hårdt på min psyke og min selvfølelse. Jeg vil allernødigst af med implantatet.

Mit spørgsmål til dig lyder derfor således:

Kan man få fjernet arvæv/kapseldannelse i brystet så man kan sætte implantatet på plads, så huden forneden kan få ro og hele uden at fjerne implantatet?

Og kan du måske henvise til en kirug der kan foretage en sådan operation?

Med venlig hilsen
Den håbefulde
maximilian er offline  
Besvar med citat
Gammel 2012-01-18, 22:10   #2
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Jesper Trillingsgaard's avatar
 
Registreringsdato: May 2011
Indlæg: 26
Standard

Kære Maximilian.

Hvor er det ærgeligt at du har haft problemer med dit brystimplantat.

Det er desværre umuligt at give dig svar på dit spørgsmål, uden at se dig til en konsultation.

I min situation som "brevkasseskribent" her på Cosmedia.dk | Alt om kosmetiske indgreb og behandlinger kan jeg desværre ikke anbefale nogen kirurg frem for en anden.

Det kan i mange tilfælde være fornuftigt at søge "second opinion" hos en anden kirurg.

Med venlig hilsen
Jesper Trillingsgaard
__________________
Dr. Jesper Trillingsgaard, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi og Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi, aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Jesper Trillingsgaard er offline  
Besvar med citat
Svar

Emne værktøjer Søg i emne
Søg i emne:

Avanceret søgning
Visningsmåde

Regler for indlæg
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are aktiv



Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:12.


Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2