Gå tilbage   Spørg Eksperten > Ämnesområde > Plastikkirurgi > BRYSTKIRURGI > Brystløft

Brystløft Dr. Pavia Lumholt, speciallæge i plastikkirurgi svarer på spørgsmål om brystløft…

Svar
 
LinkBack Emne værktøjer Søg i emne Visningsmåde
Gammel 2013-03-21, 19:52   #1
Anonym Spørrer
No Avatar
 
Registreringsdato: Mar 2013
Indlæg: 3
Question Hvad er bedst for mig: Løft uden implantat eller løft + implantat?

Hejsa

Jeg skal til forundersøgelse på en klinik i Odense om ca et par uger Mest fordi jeg er nysgerrig efter hvad kirugen ville sige hvad en operation ville kunne gøre for mig og mine bryster.

Jeg har hæng og vil gerne have et løft (har alm str bryster, hverken heeelt små men heller ikke vildt store) Jeg kunne forestille mig at kirugen anbefaler både løft+implantat også fordi de jo selv skal tjene lidt

Og jeg ville da gerne have begge dele, da jeg kunne forestille mig jeg kan få mere form og mere faste bryster(er het flad foroven og har et hæng)

Mit spørgsmål er så: Hvor stor er risikoen for at brystet kommer til at hænge endnu mere end det det gør nu EFTER operationen?

For vil gerne have implantater så det ser mere fast og naturligt ud, men vil ikke hvis der er stor risiko for at de vil hænge endnu mere, da implantaterne så også vil hænge lidt.

Så hvad er bedst for mig: Løft uden implantat eller løft + implantat?? Er sådan set ikke utilfreds med min størrelse nu, men hvis implantater kan gøre brystet fastere og fylde huden lidt ud så ville det være rigtig godt. Men ... hvad mener du/I?
kvinde-vestfyn er offline  
Besvar med citat
Gammel 2013-03-25, 19:54   #2
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Jóhannes Árnason's avatar
 
Registreringsdato: Mar 2013
Indlæg: 7
Lightbulb Brystløft og muligvis implantat

Hej

Det at du skal til Plastikkirurg er det første rigtige at gøre og gi ham/hende information hvad er det du vil opnå med din operation.

Meget godt er at ta med billede af hvad du ku tænke dig og/eller hvad det ikke skal blive.

Ud fra dette og din udgangspunkt kan vedkommende gi dig information og vejledning hvad vil komme bedst imod dit ønskemål.

Hvis du i forvejen har hæng vil det oftest være nødvendig med løft men dog kan implantat i nogle tilfælde gi lidt løft som kan være nok.

Det kan du prøve foran spejl om du lyfter arme ud og op i 140 grader og har stadigvæk hæng er det næste sikkert at du behøver løft.

Implantat kan gi lidt mere fast form og afhængig form af implantat kan det også gi mere fylde ovan en lyft alene

Men start med at gå til din konsultation og få gode informationer og vejledning og derefter kan du ta din egen besluttning hvad du vil gøre

Mvh Johannes
__________________
Dr. Jóhannes Árnason, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi og Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi, aktiv ved Teres Hospitalet København
Dr. Jóhannes Árnason er offline  
Besvar med citat
Svar

Emne værktøjer Søg i emne
Søg i emne:

Avanceret søgning
Visningsmåde

Regler for indlæg
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are aktiv


Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Lidt bryst med en smule hæng- implantat uden eller under muskel? Bindestreger Brystforstørrelse 1 2011-10-05 18:33


Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 23:01.


Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2