Spørg Eksperten

Spørg Eksperten (http://www.cosmedia.dk/sporg/)
-   Fedtsugning (http://www.cosmedia.dk/sporg/fedtsugning/)
-   -   Kan jeg få fedtsuget maven? (http://www.cosmedia.dk/sporg/fedtsugning-18/kan-jeg-fa-fedtsuget-maven-125/)

Johanne1991 2013-05-17 14:16

Kan jeg få fedtsuget maven?
 
Hej!

Jeg er en pige på snart 22 år, som siden jeg var 14 har været træt af min mave. Jeg er 160 cm høj og vejer 50 kg, så min BMI er på 19,5, hvilket jo er meget normalt. Jeg dyrker meget motion, da jeg selv er holdinstruktør i et fitnesscenter og ud over mine hold (dans, spinning samt bootcamp) træner jeg også selv både løb og styrketræning. Kostmæssigt lever jeg relativt sundt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er jo ikke overvægtig - tværtimod, er og har jeg altid været spinkel af bygning. Da jeg for snart 2 år begyndte at træne mere seriøst, tog jeg 5 kg på - i muskler! Så min fedtprocent ligger og svinger mellem 18 og 20 % hvilket jo er i den lave ende for en kvinde i min alder. Selvom jeg på et tidspunkt var nede at have en fedtprocent på 16 %, havde jeg stadig den irriterende delle på maven, som jeg er rigtig træt af!

Min familie har tendens til "æblefacon", så jeg tror at det er arveligt at fedtet også vil sætte sig på maven på mig. Da jeg både dyrker meget motion og lever sundt, kan jeg ikke gøre mere for at komme af med mavedellen, og tror derfor at fedtcellerne her er arveligt betinget.

Mit spørgsmål er, om det er muligt at få fedtsuget maven, når jeg ikke er overvægtig eller noget som helst? Som jeg kan læse de fleste steder anbefales en fedtsugning til dem, der har en normal BMI og har en sund livsstil - og den gruppe vil jeg jo sige at jeg hører til. Er jeg fanatisk eller vil det godt kunne lade sig gøre? Jeg kan mærke mine stærke mavemuskler inde under fedtlaget, og ønsker inderligt at musklerne kunne fremstå tydeligere hvis fedtet kan blive fjernet.

Jeg ser frem til et svar! :)


Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 15:38.

Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2