Gå tilbage   Spørg Eksperten > Ämnesområde > Plastikkirurgi > ANSIGTSKIRURGI > Øjenlågskirurgi

Øjenlågskirurgi Dr. Finn Worm Knudsen, speciallæge i plastikkirurgi svarer på spørgsmål om øjenlågsplastik/øjenlågsoperation…

Svar
 
LinkBack Emne værktøjer Søg i emne Visningsmåde
Gammel 2013-02-19, 14:21   #1
Anonym Spørrer
No Avatar
 
Registreringsdato: Feb 2013
Indlæg: 1
Question Hvad vil du råde mig til for poser under øjnene?

Hej.

Jeg er genetisk/arveligt belastet både med tunge øjenlåg og poser under øjnene. Jeg har endelig besluttet at få opereret både øvre og nedre øjenlåg på en gang.

Jeg er blevet anbefalet kun at få fjernet fedt under øjnene. Efter min mening har jeg løs/slap hud med tendens til poser på kindbenene.

Min bekymring er nu om der ikke vil være for meget løs hud efter dette indgreb? Jeg er blevet oplyst at overskydende hud kan fjernes med et andet indgreb hvor man ligger et snit på kinden. Dette er jeg dog ikke interesseret i.

Begrundelsen for kun at fjerne fedt under øjnene, og ikke overskydende hud er, at undgå ændring af øjets facon og et stirrende blik.

Jeg tænker om jeg ender op med løs hud i stedet for poser - og hvad der så er bedst :-)

Hvad vil du råde mig til? Jeg er 44 år, vejer 50 kg. og er 164 cm høj.

Mvh. Louise
Louise2401 er offline  
Besvar med citat
Gammel 2013-02-21, 09:46   #2
Speciallæge i Plastikkirurgi
 
Dr. Finn Worm Knudsen's avatar
 
Registreringsdato: Sep 2011
Indlæg: 28
Lightbulb For poser under øjnene

Tak for dit spm!

Du har sikkert det jeg også kalder ”malar bags” under dine øjne og ud på kinderne, lokaliseret fedt/vand/huden buler og rynker.

Hvis man skærer som man plejer ved mindre justeringer i kanten af nedre øjelåg, er risikoen for at huden som er tilbage tynger og selvom man kan sy denne op med en speciel tråd under huden – er risikoen for at nedre øjenlåg begynder at hænge desværre ret stor. (Sankt Bernhardshund´s look).

Det er derfor en bedre løsning, at stramme huden op fra siderne med en ansigtsløftning/ midt facelift, som kan kombineres med fedt/stamcelle transplantation, som strammer huden op fra undersiden.

Denne metode er den sikreste og langt at anbefale, selvom resultatet ikke kan garantere, at du kommer til at se ud som da du var 18 år.

Som du skriver, kan det i visse tilfælde være nødvendigt, at skærehud + fedt væk og sy huden sammen direkte. Det kan blive ganske diskret, hvis arret lægges i de rigtige ”hudlinjer”på kinden.

Jeg håber du forstår og kan bruge dette svar!
__________________
Dr. Finn Worm Knudsen, Speciallæge i Plastikkirurgi, medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi, Den svenske og danske lægeforening, ASAPS, the American Society of Aesthetic Plastic Surgery, Svensk Forening for Æstetisk Plastikkirurgi, Svensk Plastikkirurgisk Förening, aktiv ved Scanstadkliniken
Dr. Finn Worm Knudsen er offline  
Besvar med citat
Svar

Emne værktøjer Søg i emne
Søg i emne:

Avanceret søgning
Visningsmåde

Regler for indlæg
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are aktiv



Al tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 22:08.


Powered by: vBulletin Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2