“Silikonebryster” viste sig at være 2 kæmpe poser med kokain

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-13 10:40:20

Smuglere bliver mere og mere kreative med at indføre ulovlige stoffer.
1,3 kilo kokain gemte der sig i et par silikonefyldninger hos en 20-årige med bopæl i Panama, som blev holdt tilbage i lufthavnen El Prat i Barcelona. Myndighederne gætter på, at hun er blevet benyttet som et ’narko-mulddyr’ af et narkokartel i Colombia.
Sårene efter operationen var ikke blevet ordnet godt nok, og der kunne ses to knap så kønne ar under hvert af hendes bryster, som havde gjort forbindingerne fuldstændig røde af blod, da hun blev taget i lufthavnen.
Alt sammen skete tidligere denne måned, og spansk politi har lagt billeder ud af implantaterne med kokain.
Kvinden var på vej til Barcelona fra Bogotá i Colombia, og tolden i lufthavnen lagde ekstra mærke til hende, fordi hun virkede anspændt og ikke nærmere kunne forklare, hvorfor hun skulle til Spanien.

Da man gennemgik en  inspektion af hende kunne man se, at hendes bryster var svøbt i blodigt gazebind, hvor et hvidt ’fremmedlegeme’ var at spotte. Efter en tur på et lokalt hospital kunne man trække de to poser med kokain ud af hvert af hendes bryster.
Lægerne måtte desværre meddele, at noget af kokainen var endt i hendes blod, som kunne have fået fatale konsekvenser for kvinden.
De spanske myndigheder har ikke set noget lignende tilfælde af en sådan smugling metode.//

Læs mere: “Silikonebryster” viste sig at være 2 kæmpe poser med kokain
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk