Alicia Silverstone vil dele brystmælk med veganere

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-07-03 07:07:08

Stjernen fra filmen ‘Clueless’ har lanceret en deleservice af brystmælk til veganere
Alicia Silverstone – som har den toårige søn Bear Blu med sin mand, Christopher Jarecki – skabte Kind Mama Milk Share for at hjælpe mødre, som ikke kan lave nok mælk til deres egne babyer, rapporterer exposay.com.
Læs også: Alicia Silverstone kæmpede med berømthed
I et indlæg på hendes blog, thekindlife.com, afslørede Alicia, hvad der startede det hele: “For et par uger fødte en anden mor, jeg kender, en søn. Hun e-mailede til mig for at lade mig vide, hvordan det gik, og hun var helt ved siden af sig selv.”
Veninden havde gjort alt i sin magt, for at hendes søn skulle få den bedste start på livet. Men på trods af sund livsstil kom en brystoperation i vejen, og hun kunne ikke producere nok mælk til sit nye barn.
Del din mælk
Silverstone skriver, at siden man ikke kunne finde ud af, hvad slags livsstil mælkedonorer havde levet, fik hun idéen med sin deleservice.
Læs også: Alicia Silverstone: Min første kærlighed var homoseksuel
Hun skrev videre på sin blog: “(…) for vi er et sammenhold af smukke sjæle, som anerkender betydningen af mad som godt helbred. Jeg siger, at vi begynder at støtte disse mødre og babyer, som har brug for en hånd under den vigtigste del af deres liv.”
“Det er grunden til, at jeg har startet Kind Mama Milk Share. En måde, hvorpå mødre kan finde sammen med andre mødre i deres område. Hvis du har mælk at dele, skriv det!” uddybede hun.
Lille Bear Blue har det fint med at dele ud af sine drikkevarer… Foto: Splash / AOP//

Læs artiklen her: Alicia Silverstone vil dele brystmælk med veganere
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk