Amanda Bynes vil opereres igen

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-06-25 16:13:44

Den 27-årige skuespillerinde planlægger at få foretaget sit fjerde plastikkirurgiske indgreb på sin næse
Amanda Bynes gennemgik den tredje operation i lørdags, men afslørede, at hun har brug en sidste operation for at gøre næseryggen smallere, og hun har planer om at lægge en video online af transformeringen, beretter exposay.com.
Læs også: Amanda Bynes er ’træt af grimme folk’
Hun skrev på Twitter: “Jeg kom fra operationen med livet i behold! Haha! Jeg poster en video snart! Jeg har brug for en operation mere for at gøre næseryggen smallere!”
Stjernen fra filmen ‘Easy A’ indrømmede i søndags, at hun for tiden er besat med at perfektionere sin næse og påstår, at hun er er født med en ‘fødselsskade’, som gjorde, at der voksede hud mellem hendes næse og øjne.
Hun tvittede: “Min liv drejer sig om mine næseoperationer, indtil min næse er færdig.”
Besat af operationer
Den tidligere Nickelodeon-stjerne – som tidligere har indrømmet, at hun fik fjernet sine brystimplantater – fik foretaget sin første næseoperation i maj. Og selvom hun til at starte med var glad for resultatet, gennemgik hun endnu en operation tidligt i juni og en tredje i lørdags for at formindske ‘den knogle, som udgør min næseryg’ for at øge hendes selvtillid.
Læs også: Amanda Bynes amok på fan
En kilde tæt på den tidligere skuespillerinde, der håber på at søsætte en ny karriere i musikindustrien, antydede, at hun er på kanten af at blive afhængig af plastikoperationer.
Kilden forklarede: “Forandringen i hendes næse har givet Amanda så meget mere selvtillid. Hun er blevet afhængig af den selvtillid, som hver operation giver hende. Hun har beklaget sig over, at hun er stoppet med at arbejde, fordi hun var så overfladisk, at hun ikke kunne lide, hvordan hendes næse så ud på kamera.”
AOP / Splash//

Læs artiklen her: Amanda Bynes vil opereres igen
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk