Introduktion til ansigtsløft

Et ansigtsløft er et plastiskkirurgisk indgreb, der giver en generel opstramning af huden og løfter underliggende væv i ansigtet og på halsen.

Informationen på denne side vil give dem en god forståelse for hvad en ansigtsløftning er, hvordan det foregår, samt hvilke resultater kan der forventes af indgrebet.

Sådan forandrer et ansigtsløft deres udseende

Ansigtets udseende bliver delvis bestemt af kraniestruktur, som sammen med brusk danner ansigtets grundlæggende former. Den resterende del består af mimik- og funktionsmuskler, bindevæv, membran (facior) og fedtvæv, som dækkes af huden. Huden består af tre lag, hvis forskellige egenskaber giver huden dens fyldighed, elasticitet og struktur.

Når vi bliver ældre, mister huden sin ungdommelige elasticitet og bliver slap. Fedtvæv i ansigtet omfordeles, og muskulaturen som støtter ansigtsvæv forandres. Disse forandringer begynder oftest i 30 års alderen, og i nogle tilfælde begynder der at opstå gener, disse indtræffer typisk i alderen 40-65 år.

Mange mennesker i alderen 40-65 oplever, at de ser betydelig ældre og trættere ud end hvad de føler sig, og derfor overvejer nogle at korrigere dette gennem en ansigtsløftning.

De alderstegn der oftest bliver synlige, er dybe rynker, som dannes mellem næsen og munden. Huden bliver slap og hænger, den markante kæbelinje forsvinder, samtidig med at de runde kinder synker ned og fedtdepoter bliver dannet omkring nakken, hagen og halsen.

I generelle træk oplever man, at ansigtet bliver mere rundt, læberne bliver smallere, og afstanden mellem munden og næsen bliver længere. Ansigtet mister mange af de karakteristikker, som bliver forbundet med ungdommelig skønhed og vitalitet.

Et Ansigtsløft kan i mange tilfælde glatte de ovennævnte alderstegn ud og afhængig af behandlingsmetoden, give ansigtet en friskere form at fortsætte aldres i. Resultatet opnås ved at man gennem kirurgisk indgreb strammer huden op, således at den sidder tættere på ansigtets underliggende konturer. Samtidig efter behov, kan man løsne, løfte, strække eller fjerne de underliggende væv.

Alternativ til ansigtsløftning

Der findes et antal forskellige behandlinger, som kan mindske rynker i huden. Du kan læse om dem på informationssiden om rynker. Disse behandlinger har dog en begrænset effekt og anvendes for det meste for at behandle enkelte problemområder.

Ved en mere genrel og markant rynkedannelse og slaphed i huden, er ansigtsløftning den metode, der vil give den bedste resultat.

« Startside for ansigtsløft | Forskellige metoder for ansigtsløftning »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk