Behandlingsforløb og tiden efter en fillerinjektion

Injektionsbehandlinger med vævsfillers bliver udført på skønhedssaloner, mindre plastikkirurgiske klinikker og store plastikkirurgiske klinikker. Selve indgrebet er enkelt og hurtigt, men det anses som værende et medicinsk indgreb og derfor skal udføres af en læge eller en sygeplejerske.

Behandlingsforløb og tiden efter en fillerinjektionFør Deres første behandling med filler skal De besøge en læge eller en sygeplejerske på en valgt klinik, for at få en gratis konsultation. De vil få information om hvordan produktet fungerer, hvordan behandlingen bliver udført, eventuelle risici og bivirkninger og prisen på behandlingen.

Efter Deres konsultation kan De booke en behandlingstid som tager ca. 30 – 40 minutter.

Behandlingsforløb ved injektionsbehandling med vævsfillers:

  1. Ved behandlingen med en kollagenbaseret filler skal man i nogle tilfælde udføre en enkel allergitest inden behandlingen starter.
  2. Lægen/sygeplejersken gør en nøjagtig undersøgelse af patientens huds beskaffenhed i det område som skal fyldes ud.
  3. I nogle tilfælde bliver injektionspunkterne markeret med en pen for at lette behandlingen.
  4. Injektionsstedet bliver rengjort og desinficeret med en antibakteriel opløsning og derefter bliver det bedøvet med enten is eller en bedøvelsescreme afhængig af patientens ønsker.
  5. Nogle injektionsfillers indeholder en lokalbedøvelsesmiddel, men dem der ikke indeholder den, vil blive kombineret med et middel, der minder om det tandlæger anvender.
  6. Selve injektionsprocessen går meget hurtigt og en behandling der består af en serie af injektioner er ofte overstået på mindre end 20 minutter.
  7. Efter injektionen vil behandlingsområdet blive vasket. Hvis der er behov for det vil patienten blive tilbudt en kuldepose for at mindske ubehag der kan opstå i form af svimmelhed. Patienten kan lægge make-up på behandlingsområdet allerede 4 timer efter injektionen men skal passe på med at lægge for meget tryk på området.
  8. Resultatet af en behandling med en vævsfiller kan ses umiddelbart efter behandlingen. Nogle gange kan der dog opstå hævelse eller et lille blåt mærke i behandlingsområdet.
  9. Patienten kan normalt set vende tilbage til sit arbejde og almindelige aktiviteter umiddelbart efter indgrebet.

Tiden efter en injektionsbehandling med fillers

Tiden efter en injektionsbehandling med fillersUmiddelbart efter behandlingen kan De opleve en vis smerte, få hævelse og blå mærker i behandlingsområdet. Det behandlede område kan også blive følelsesløst og huden kan se lidt rød og irriteret ud.

Ved anvendelse af vise fillers kan det behandlede område nogle gange fremstå som lidt overfyldt, især lige efter behandlingen og i op til et par dage efter. Dette skyldes at behandleren nogle gange vælger, at indsprøjte ekstra filler under vævet fordi noget af det bliver nedbrudt af kroppen med det samme.

Det er vigtigt at tænke på at de resultater som man opnår vha. ikke-permanente fillers, ikke er permanente, præcis som navnet indikerer. Den øgede vævsvolumen vil begyndte at aftage inden 3 – 18 måneder afhængig af hvilken fillerprodukt bliver anvendt og i hvilket område den lægges.

Hvis en permanent filler bliver anvendt er der risiko for, som følge af aldersrelaterede forandringer, at den vil skrifte position eller fremstå som en klump under huden. For at korrigere dette, kræves der en kompliceret kirurgi.

« Fillerprodukternes egenskaber | Risici og komplikationer ved fillerinjektioner »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk