Introduktion til brystforstørrelse (BFO)

En brystforstørrelse eller BFO (brystforstørrende operation) som behandlingen også kalles er et plastikkirurgisk indgreb, som indebærer at brystimplantater af silikone bliver placeret bagved brystvæv eller brystmuskel for at forandre brystets størrelse og udseende.

BFO BrystforstørrelseEn BFO kan gøre små bryster større, udjævne forskelligheder i brysternes størrelse eller genoprette fyldigheden og fastheden, der forsvinder som følge af vægttab, graviditet, alder eller sygdom.

Hvem kan få foretaget en brystforstørrelse?

En brystforstørrelse kan forbedre Deres udseende og give Dem større selvtillid, men den vil ikke nødvendigvis give Dem det som De opfatter som ideelt udseende eller få andre til at behandle Dem anderledes.

Kvinder der ved hjælp af en BFO vil forbedre sit udseende, men ikke stræber efter perfektion, som er ved godt fysisk og mental helbred og som har realistiske forventninger for hvad en brystforstørrelse kan give, kan få foretaget en brystforstørrelse.

Deres valgmuligheder indenfor BFO

For mange kvinder er, en krop de er tilfredse med, stærkt forbundet med deres indre velvære. Derfor er det ikke så underligt, at BFO er et af de mest foretagne plastikkirurgiske indgreb. Hvert år bliver der udført hundredtusindvis brystforstørrelser med brystimplantater på patienter over hele verden.

Metoderne og materialet for BFO er blevet væsentlig forbedret siden de første operationer, der blev udført i 1960erne. I dag er brystoperation med brystimplantater sikre og giver fine resultater. Den hurtige udvikling har dog givet mange valgmuligheder indenfor brystoperationer og derfor kan det føles svært at træffe en beslutning.

« Startside for BFO | At vælge brystimplantater for BFO »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk