Blege tænderne hjemme eller på en klinik?

Alle tandblegningsmetoder går i princippet ud på at påvirke tænderne med et blegningsmiddel som gør dem hvidere. Man kan dog opdele de forskellige produkter i to kategorier: blege tænderne hjemme og professionel tandblegning på en klinik.

Hjemmeblegning”Hjemmeblegning” er det enkleste alternativ, men samtidig det mindst effektive. Et tandblegnings sæt for hjemmebrug kan derfor ikke give de samme resultater som en professionel blegning af tænderne.

En professionel blegning af tænder (klinikblegning) bliver enten udført på klinikken, eller efter en undersøgelse og afprøvning bliver man forsynet med et professionelt blegningsmiddel som man kan bruge derhjemme.

Hvilke resultater kan man forvente af at blege tænderne?

Resultatet af at blege tænderne er afhængig af den type misfarvninger man har, hvor længe man har haft dem, tændernes oprindelige farve, hvor stærkt blegningsmiddel er og hvor længe det får lov til at virke. Med øget styrke og virkning øger risiko for ætseskader på tandkødet og tænderne.
Hvilke resultater kan man forvente af at blege tænderne?

Den totale behandlingstid er altid svær at forudse, lige som resultat. Variation i de individuelle forudsætninger er store og det skal man være klar over før behandlingen.

« Introduktion til tandblegning | Tandblegning hjemme “Hjemmeblegning” »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk