Vand Assisteret Fedtsugning (Body-Jet/WAL)

Body-Jet, også kendt som WAL (Water Assisted Liposuction) eller på dansk – vand-assisteret fedtsugning – er en ny metode til at fjerne vise fedtdepoter fra kroppen.

BodyJet/WAL adskiller sig fra andre metoder for fedtsugning da med denne metode bruger man vandets tryk, i stedet for fysisk kraft eller opvarmning af vævet, for at løsne fedtcellerne.

Vandtrykket fra BodyJet/WAL løsner fedtcellerne

Ved fedtsugning med Body-Jet/WAL lader man en trykladet vandstråle gå under huden i fedtlaget. Vandtrykket løsner fedtstrukturen så fedtcellerne nemt kan suges ud.

Vandtryksteknikken indebærer at vævet kan behandles skånsomt hvilket betyder større fordele i form af mindre blødning, kortere rehabiliteringstid efter indgrebet og mindre ubehag.

Fedtcellerne er intakte efter Body-Jet og kan omplaceres

Den skånsomme håndtering af fjernede fedtceller giver mulighed for bagefter at transportere dem til andre steder på kroppen hvor de er mere ønskede. Eksempelvis kan fedtceller som bliver udvundet vha. Body-Jet indsprøjtes i ansigtet, brøstet eller andre dele af kroppen hvor man vil øge volumen og fyldigheden.

At flytte fedt fra et sted på kroppen til et andet er ikke noget nyt indenfor den æstetiske kirurgi. Problemet har dog altid været at få fedtcellerne til at overleve på den nye plads og på denne måde opnå et permanent resultat. At udvinde transportable fedtceller vha. Body-Jet/WAL har vist sig at være meget effektivt, eftersom fedtcellerne som forbliver intakte overlever i en højre grad, end dem som blev udvundet vha. mindre hensigtsmæssige teknikker.

Body-Jet/WAL er således en meget interessent metode til æstetisk behandling, da man både kan komme fedtet til livs på de uønskede steder på kroppen og samtidig øge volumen på en naturlig måde, der hvor man vil have det.

Vi følger udviklingen og vender tilbage med mere information om Body-Jet/WAL inden længe!

« Fedtsugning med radiofrekvensteknik (BodyTite) | Sådan bliver en fedtsugning udført »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk