Opsummering af Deres valgmuligheder ved brystforstørrelse

Når De har læst artiklerne om brystforstørrelse igennem, har De nok dannet dem et billede af at brystforstørrelse er en højst individuel plastikoperation, som i en stor grad påvirkes af patientens anatomiske forudsætninger og personlige ønsker. Man kan dog drage nogle konklusioner baseret på meninger af forskellige kirurger og information angivet af implantats leverandører.

Små bryster – anatomiske implantater

For patient med meget lidt eller ingen eget brystvæv, bliver der oftest valgt et anatomisk silikoneimplantat af kohæsiv type, som placeres delvis bag brystmusklen via et snit i brystfolden.

Runde brystimplantater fungerer for de fleste

Opsummering af Deres valgmuligheder ved brystforstørrelseFor en patient med en vis del eget brystvæv, er et rundt silikoneimplantat af kohæsiv type med glat eller nopret (tekstureret) overflade, og som placeres bag eller foran brystmusklen via et snit i brystfolden, et godt valg. Runde brystimplantater med glat overflade er desuden billigere.

Placering efter forudsætninger

At placere brystimplantaterne under brystmusklen mindsker risiko for rippling efter Deres brystforstørrelse. Hvis patienten har en vis del af eget brystvæv, kan det dog være mere fordelagtigt at placere implantatet over musklen. Hvis der anvendes store brystimplantater vil disse begynde at trække brystvævet ned og danne hængende bryster noget tidligere end ved placeringen bagved musklen.

Man vænner sig hurtigt

Man vænner sig hurtigt til sine nye implantater og mange patienter oplever efter deres brystoperation, at de ville have valgt en større størrelse. Men samtidig med det skal man tænke på at større implantater medfører større problemer og risici for komplikationer efter brystforstørrelse.

« Placering af operationssnitten ved brystforstørrelse | Sådan foregår en brystforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk