Brystimplantaternes profil – lav, medium eller høj?

En brystimplantaters profil kan med enkle ord beskrives som et mål på hvor meget brystimplantatet får brysterne til at stå ud fra kroppen i forhold til bunddiametret.

Der findes tre forskellige profiltyper for brystimplantater – høj, medium (moderat) eller lav (flad). De mest almindelige implantater er med medium profil. Profilerne blev specielt udviklet for at kunne tilfredsstille patienter med forskellige kropsbygninger og deres ønsker om størrelsen på deres bryster.

Brystimplantaternes profil - lav, medium eller høj

Høj profil giver mulighed for større forstørrelser

Brystimplantater projektion

a) diameter + b) profil = mængde

Tidligere var brystimplantaternes bunddiameter tæt forbundet med dets projektion (profil). Dette var en ulempe for nogle patienter, der ikke kunne få et naturligt resultat med den implantatstørrelse som de ønskede.

Med hjælp af de forskellige profiler kan man nu anvende større implantat ved en brystforstørrelse uden risiko for at implantatets kanter kommer udenfor det område som dækkes af eget brystvæv. Ved hjælp af et højprofilimplantat kan man helt enkelt forme større bryster (fremad) uden at deres bunddiameter stiger.

Brystimplantater for alle kropsformer og ønsker

Højprofilimplantater gør det muligt for kvinder med en smal kropsbygning at vælge et større brystimplantat for sin brystoperation. Ved hjælp af lavprofilsimplantat kan kvinder af kraftigere kropsbygning finde brystimplantater som vil dække den naturlige bunddiameter af hendes bryst uden at tilføje alt for meget projektion fremad.

« Brystimplantaternes forskellige former | Brystimplantaternes forskellige overflader »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk