Introduktion til brystløft

Et brystløft er et plastikkirurgisk indgreb, som bliver udført for at give hængende bryster en mere fast form og dermed skabe et mere æstetisk tiltalende bryst.

Introduktion til brystløftPå denne side kan De, der overvejer at gennemgå et brystløft, læse om indgrebet, samt de muligheder og begrænsninger operationen indebærer.

Sådan kan et brystløft forandre Deres udseende

Brystets form og udseende forandres med tiden. Faktorer som amning, vægttab, reduceret hudelasticitet, graviditet osv. bidrager til at brystet mister sin oprindelige fasthed og form.

Ved hjælp af et brystløft, eller mastopexy, som det også bliver kaldt, kan brystet både blive fastere og løftes op, hvilket giver brystet et mere ungdommeligt udseende.

I forbindelse med brystløftningen, bliver areolaerne ofte formindsket. Desuden bliver areolaerne og brystvorterne flyttet op, hvilket skaber et mere ungdommeligt og æstetisk tiltalende bryst.

Hvem kan få foretaget et brystløft?

Kvinder som har bryst af en tilfredsstillende størrelse, men hvor brystet er slapt og hænger og/eller har nedadpegende areolaer og brystvorter, kan forvente at få et godt resultat af et brystløft.

Selv meget store bryster med stort overhang kan flyttes. Resultatet plejer dog ikke at blive lige så langvarig som ved løft af mindre bryster eller bryster af medium størrelse. Derfor bliver patienter med meget store bryster oftest anbefalet at gennemgå en brystformindskelse i stedet.

Brystløft kan udføres på patienter af næsten alle aldre. Teenagere hvis brystudvikling stadigvæk er i gang kan ikke få fortaget et brystløft.

Oftest bliver et brystløft udført på kvinder efter graviditet og amning, da disse processer kan have en omfattende og svært forudsigelig påvirkning på brysternes størrelse, form og fasthed. Normalt er der dog ingen forhindringer i at gennemgå et brystløft før graviditeten.

Mælkegangene og brystvorterne bliver oftest ikke berørt af operationen som gør det muligt for patienter at amme efter et brystløft. Man skal dog tale med sin kirurg om dette før indgrebet.

« Startside for brystløft | Forskellige metoder for brystløft »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk