Chok! Reality-stjerne voksbehandler treårige datters øjenbryn

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-01-08 12:42:24

Er hun helt fra snøvsen?!
Stjernen Farrah Abraham fra ’Teen Mom’ afslørede, at hun voksbehandlede sin treårige datter Sophias ’sammenhængende øjenbryn’, fordi hun havde ’ondt af hende’.
Den 20-årige reality-stjerne, som netop har brugt næsten 91.000 kroner på plastikkirurgi – som inkluderede en brystløftning, implantater i hagen og ændring af næsen – indrømmer på sin Sulia-blog, at hun ’ikke kunne ignorere’ hårene mellem den lille piges øjne, så hun besluttede at voksbehandle det.
”Så her befinder jeg mig i et historisk standpunkt i min tid som mor, hvor jeg kan bekræfte, at min lille, bedårende, meget krammevenlige baby har et stort øjenbryn :(,” skrev Abraham og tilføjede: ”Jeg havde ondt af hende, og jeg begyndte at spørge veninder til råds… falder de her hår af… er det bare hormoner i den alder? Tja, hårene gik ikke væk og andre begyndte at sige, at de var kommet for at blive.”
Så Abraham valgte at tage sagen i egen hånd. Her er hendes udlægning (forsøgt korrigeret for stavefejl):
”Så jeg fortalte Sophia (min datter, som er tre år gammel) omkring det lille problem med hendes øjenbryn, og jeg viste hende, hvordan jeg voksbehandlede mine, så jeg forsøgte at voksbehandle hendes, i samme øjeblik en klat ramte hendes øjenbryn, rørte hun det med håndklædet i sin hånd.”
”Uf, så nu var der voks i håndklædet, og jeg rev det væk med det samme, men hårene sat ikke fast i vokset, men på øjenbrynet, et ulækkert øjeblik. Så nu var Sophia ude af den, så jeg måtte behandle det som et fysikprojekt for at få voksen af.”
”FOR AT AFSLUTTE FORTÆLLINGEN: så faldt Sophia i søvn, jeg fik fat i min pincet og pluk, pluk, pluk… Sophia sagde ikke av eller noget, men sov bare. Jeg fik fjernet det meste, og så vågnede hun endelig. Så gik jeg i seng.”

Foto: Farrah Abraham og datter
“Næste morgen viste jeg hende det og fortalte, hvordan hun havde klaret det, og hun vidste det ikke engang. Hun var mere interesseret i at være okay med ikke at beholde sit sammenhængende øjenbryn. Jeg var sikker på, at hun var stolt.”
Stolt, eller bare et barn, som ikke vidste hvad der foregik?
Og for at gøre det endnu værre, så fortsatte Abraham i positive vendinger omkring sit ’fysikprojekt’ og afsluttede med: ”Åh, jeg føler mig som en god mor :).”
Hvad er din mening i denne sag?//

Besøg websted: Chok! Reality-stjerne voksbehandler treårige datters øjenbryn
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk