Citadellkliniken Cosmo bliver nu endnu større

To plastikkirurgiske klinikker med nærmest identiske navne i Landskrona bliver nu til én: Citadellkliniken. Fra 1. januar 2013 er forvirringen om de to klinikker med næsten samme navn således helt slut for både danske og svenske kunder. Ved køb af navnerettigheder og overtagelse af lokaler øger Citadellkliniken Cosmo gennemsigtigheden.

Citadellkliniken har eksisteret siden 1987, men har siden 1998 været delt op i to selvstændige plastikklinikker: Citadellkliniken Cosmo og Citadellkliniken Nordqvist, der har ligget dør om dør på den samme adresse i Landskrona. Navne-ligheden har gennem årene skabt forvirring blandt de to klinikkers kunder, herunder også de mange danske kunder, der i stadigt stigende grad gerne tager over Øresund for at blive opereret. Men pr. 1. januar 2013 blev der sat definitivt punktum for forvirringen og et nyt spændende kapitel indledes for Citadellkliniken Cosmo, der overtager navnerettighederne og ekspanderer ved overtagelse af den tidligere konkurrents lokaler. Det hele samles under ét navn: Citadellkliniken.

Klinikchef Peter Cosmo udtaler:
”Vi har længe haft behov for at ekspandere vores klinik og derfor er det et helt naturligt skridt, at vi nu overtager Citadellkliniken Nordqvists lokaler og enerettighederne til navnet Citadellkliniken. Tilbage i 1987, da Citadell-eventyret blev indledt, var det to tidligere kollegaer, der startede klinikken op. Efterfølgende solgte de hver deres andel, hvoraf de to næsten identiske navne opstod. Vi er glade for overtagelsen og glæder os meget til at byde danske som svenske og nye som gamle patienter velkommen i de udvidede lokaliteter i Landskrona og til at de fremover kun vil møde én Citadellklinik på denne adresse”.

Peter Cosmo fortæller endvidere, at klinikken i forbindelse med ekspansionen har udvidet personalet med tre nye ansatte, men derudover er alt præcis, som det plejer at være, med patientens sikkerhed og tryghed i højsædet, forsikrer Peter Cosmo.

1600 patienter, heraf mindst 25 procent danske, blev i 2012 opereret på Citadellkliniken Cosmos lokaler i Landskrona, der er en smuk ejendom beliggende mellem vand og park. Tidligere fungerede lokaliteterne som en koncertsal, hvor en række prominente bands spillede – herunder legendariske ABBA. I dag er stedet udelukkende en plastikklinik, men tonerne fra Dancing Queen runger næsten
stadig, når man opholder sig på det smukke sted.

For at fejre, at klinikken udvider og omsider bliver soloindehaver af det 25-år gamle navn, tilbydes 25 % rabat på samtlige ansigtsbehandlinger, peelinger, hårfjerningslaser og ydermere 25 % rabat på injektionsbehandlinger Botox/Fillers og CO2 laser – disse behandlinger udføres af en læge/sygeplejerske. Tilbuddet gælder på behandlinger udført frem til d. 28. februar 2013.

For yderligere information, fotos eller interviews kontakt:
Promote it!
Lisbeth Beyer Mogensen / lisbeth@promote-it.dk / 2636 1110
Gitte Lund / gitte@promote-it.dk / 5050 8202
Mettelise Larsen / mettelise@promote-it.dk / 2726 2623

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk