De 10 bedste TV-shows i 2012

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-30 05:35:10

Her på Senest.dk har vi sammenfattet en liste over de bedste tv-pogrammer/serier fra 2012 og knyttet en kommentar til hvert show
Listen ser således ud fra plads nummer ti og nedefter:
10) The Glee Project
’Voice’ og ’X Factor’ har deres velpolerede deltagere og berømte dommere. Denne sjuskede talentkonkurrence om at få kontrakt med og optræde i Glee får point for dens varme hjerte og følelsesladede afskeder. Og selvom den Bieber-behårede hjerteknuser Blake Jenner vandt, så gav Ali Stroker – der i virkelighedens verden er lam fra livet og ned – mere end kamp til stregen med sin vilde udgave af ’Popular’ fra Wicked.
9) The Walking Dead
Det ville være nemt at afvise den apokalyptiske zombiedrama-serie som en genreserie. Men seriens emotionelle tilgang ramte lige i hjertet som Michonnes machete. Var der en mere kraftfuld scene i år, end da Lori (Sarah Wayne Callies) var døden nær efter et grusomt sår og skulle tage afsked med sin teenagesøn, Carl (Chandler Riggs)? Det skulle da lige være den gruopvækkende scene der fulgte, hvor en målsat Carl vandrer ud fra lokalet, hvor han netop har skudt sin mor for at være sikker på, at hun forblev død.
8) American Horror Story: Asylum
Meget mere uhyggelig end Horror Storys første forsøg, tager Asylum fat (i marv og ben) i et sindssygehospital omkring år 1964. Jessica Lange var fængende som den selvsikre, alkoholiske ledende nonne. (Hendes kamp mod en patient, der var overbevist om at være – eller måske var – Anne Frank, var på mystisk vis tiltalende). Hvad angår den mest uhyggelig serie i år, må det blive uafgjort: Blandet andet på grund af James Comwell i sin udgave af stedets nazi-forbryder af en doktor, eller Zachary Quinto som stedets psykopa… øhh… psykiatrier.
7) Homeland
CIA-agenten Carrie (Claire Danes) starter ud med en hæsblæsende jagt efter en anti-amerikansk terrorist og ender med en søgen efter at bevise, at hendes usandsynlige sjælefrænde (Damian Lewis) ikke sprængte en række prominente amerikanere i stykker. ”Jeg venter stadig på skyldfølelsen,” indrømmede Carrie hen ad vejen – og vi ved, hvordan hun havde det! Men stadig er der tale om genial historiefortælling og den ledende karakters rå og nervepirrende optræden hjalp til med at gøre denne dramaserie helstøbt.
6) Girls
Den mest friske debut i 2012. Den unger skribent fra New York City, Hannah (der både er stjernen og skaberen Lena Dunham) og hendes trio af veninder ved måske ikke, hvad de skal gøre af deres kejtede flirter, flygtige karrieredrømme og, øhm, sexsygdomme. Men i en alder af 27 år er Dunham imponerende vidende, og har indgydt sin karakter med håndgribelig nysgerrighed og en tør form for selvberettigelse. Hvis hun ikke giver efter for de individuelle tendenser hos kvinderne, som tiden er fyldt med (forlagsaftaler og skønhedsbehandlinger), kan hun blive den generations Tina Fey.
5) 30 Rock
”Jeg begyndte at spise salaten under mine løgringe!” Liz Lemon (Tina Fey) havde mange andre triumfer dette år. Bare for et nævne en ting, så fik Liz sig endelig en fyr (James Marsden), der er sin vægt værd i Sabor de Soledad (det er hendes yndlings snack, der ikke er en mærkevare, fbare så de uindviede også er med). Den altid klynkende hovedperson fik også overbevist sine mandlige medarbejdere om, at kvinder er lige så sjove som mænd. Alle som hørte Jenna (Jane Krabowski) fremføre sit nye hit ’Catching Crabs in Paradise’ ved hvad i mener.
4) Revenge
Emily Van Camps smil som den hævngerrige Emily Throne var blot et højdepunkt ud af mange. Da hendes ærkerival, den hugorme-agtige milliardær Victoria (Madeleine Stowe) fik sig en plads på et fly med en bombe om bord i sæsonafslutningen tilbage i maj, virkede duoens forskellige omvæltninger næsten som opera. Nu styres Victorias familie af den skruppelløse organisation The Initiative. Men den mytologi har endnu ikke fortæret denne kloge pige. Det betyder bare, at Emily har en større fisk at ondulere!
3) Downtown Abbey
Lord Grantham (Hugh Bonneville), hans velhavende familie og deres udmattede undersåtterne var tvunget til at se udfaldet af Første verdenskrig i hans tid – et detaljerigt scenarie til denne rubin af en dramaserie, hvor man finder både klassekamp og uimodståelige romantiske intriger. Vil den uheldige arving Mary (Michelle Dockery) endelig finde sammen med sin sande kærlighed Matthew (Dan Stevens)? Intet unødigt ophold i fortællingen her, handlingen kører derudaf med imponerende hastighed, som Købmanden i Venedig på speed.
2) The Colbert Report og The Daily Show
Dette års fjendtlige politiske debat har måske afsat nogle stemmer, men det inspirerede bestemt de politiske satirikere Stephen Colbert og Jon Stewart. Colbert hoppede op på en hest for at lære at ride dressur, der er den prætentiøse ridesport, som er foretrukket af Ann og Mitt Romney. Genialt! Hos The Daily Show har Stewart og hans stab fået fat i nogle optagelser, hvor politikerne har forskellige meninger om det samme emne – og de ægte nyheder er omdrejningspunktet for programmet. Simpelthen fantastisk!
1) Mad Men
Mad Men var mere dragende end nogensinde med Don (John Hamm), der meget modvilligt begiver sig ind i de psykedeliske 60’ere. Frygten for at hans nye kone (Jessica Paré) ville foretrække lidt sjovere omgivelser, gav serien en mere følelsesladet drejning. Angående drejninger, så er hendes fremførsel af ’Zou Bisou Bisou’ blevet kåret som et af de frækkeste øjeblikke på tv. Og Joan (Christina Hendricks) var helt gennemført, da hun holdt hagen højt og fandt vej til direktørledelsen gennem soveværelserne. En gribende og mindeværdig sæson.
//

Vis oprindelig artiklen: De 10 bedste TV-shows i 2012
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk