De kendte, der har fået hjælp af plastikkirurger

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-06-26 11:15:28

Når alderen sætter ind, vælger mange af de kendte at sætte en plastikkirurg på opgaven med at stramme ansigtet lidt op.
Selvom Material Girl-stjernen Madonna er i halvtredserne, er hun stadig stort set uden en rynke, og hun dater fyre, der er unge nok til at være hendes sønner.
Superstjernen har efter sigende været under kniven flere gange for at opnå det glatte look.
Hole-sangerinden Courtney Love er i dag mere glamourøs end nogensinde før. Især hendes læber har forandret sig dramatisk i årenes løb.
Når Guns ’N Roses-stjernen Axl Rose ikke falder på scenen, sidder han måske hos plastikkirurgen. Siden firserne har hans ansigt ændret sig så meget, at det er svært at se, at han er den samme fyr, der hittede med sange som November Rain og Paradise City.
Men også yngre stjerner som Ooops … I Did It Again-sangerinden Britney Spears og Ashlee Simpson har efter sigende fået strammet udseendet op.
Ashlee har indrømmet, at hun har fået rettet næsen, mens Britney Spears aldrig har bekræftet rygterne om, at hun både har fået rettet næsen og fået brystimplantater.
Men det er ikke altid, indgrebet falder lige heldigt ud.
L.A. Confidential-stjernen Kim Basinger var en af de hotteste stjerner på det hvide lærred i firserne og halvfemserne, men i dag vækker hun opsigt med sit dramatisk forandrede ansigt.
Glamourmodel Heidi Montags ansigt er nærmest en plastikkirurgisk katastrofe, mens Twin Peaks-stjernen Lara Flynn Boyle ikke er til at kende, fra dengang hun var på karrieretoppen.//

Taget fra denne artikel: De kendte, der har fået hjælp af plastikkirurger
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk