Det ser ud til Lil Kim er gået plastik amok

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-02-09 00:24:50

Lil’ Kim er vitterligt ugenkendelig.
Den 38-årige rapper blev spottet i West Hollywood i sidste uge – selvom de tilstedeværende dårligt nok kunne genkende hende, ifølge nydailynews.com.
’Queen Bee’-sangerinden skulle efter sigende have gennemgået plastikkirurgi i marts 2012, og på de nyeste fotografier ser hun ud til at være lysere i huden, have et mere fyldigt ansigt og en bemærkelsesværdig ny næse.
At dømme ud fra billederne “ser Lil’ Kim ud til at have fået foretaget betydelige forandringer på sit ansigt, og det er ikke ligefrem til det bedre,” sagde doktor Boris Ackerman, der er en certificeret plastikkirurg fra Newport Beach i Californien, til New York Daily News.
Læs også: Rapper Lil’ Kim skylder over en mio. dollar i skat!
Der ser ud som om, at ”hun har fået sin næse opereret på en måde, så hendes næsebor er blevet mere smalle. Hendes ansigt, specielt hendes kinder og især hendes kæbe, er stort set uigenkendelige, ” sagde Ackerman. ”Det er mest sandsynligt, at hun har fået indopereret semi-permanente fyld i de områder.”
”Det ser også ud som om, at hun har fået opereret øjenlåg på,” fortsatte han. ”Hendes hud er blevet gjort anseeligt lysere, hvilket kan blive gjort med en kombination af kemisk afskrælning og lys hudcreme.”
Lil’ Kim har også arbejdet på sin medvirken i Tiffany Foxx’ nye musikvideo ’Twisted’ i den forgangne uge. I musikvideoen vil man også kunne finde Miley Cyrus og Lil Mama.
//

Se den oprindelige artikel her: Det ser ud til Lil Kim er gået plastik amok
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk