Tiden efter et brystløft

Umiddelbart efter Deres brystløft vil der blive lagt en elastisk bandage rundt om brystet. I nogle tilfælde vil man have en stram sports- BH på, sammen med et kompressionsbind under den. Nogle gange er det nødvendigt at sætte en dræningstube ind under huden i hvert bryst, gennem hvilken blod og væskesamlinger vil blive afledt.

Smerte og ubehag efter et brystløft

Fjernelse af bandage og stingDe vil opleve smerte i operationsområdet under de første par dage efter operationen – især når De vil røre Dem. Derefter i løbet af de næste 7-10 dage vil smerten aftage men De vil opleve et vist ubehag. De vil dog få smertestillende medicin for at mindske både smerten og ubehaget.

Den første menstruation efter Deres brystløft kan få Deres bryster til at hæve og blive ømme. De kan også opleve øjeblikke af kortvarig smerte i brystet under de første måneder.

Fjernelse af bandage og sting

Bandagen bliver taget af i løbet af et par dage efter Deres brystløft, men De skal have en stram sports- BH på hele dagen i løbet af et par uger. Sting tages af efter 1 – 3 uger. I nogle tilfælde anvendes selvabsorberende tråd, som kroppen optager.

Følsomhedsforandringer

Som resultat af hævelse vil De opleve reduceret følsomhed i huden og brystvorterne. Følsomhed vil dog vende tilbage lidt efter lidt i løbet af de første 6 uger. Hos nogle patienter udebliver følsomhed i op til ét år eller mere og undtagelsesvis forbliver tilstanden permanent.

Tilbagevenden til arbejde og normale aktiviteter efter et brystløft

Normale aktiviteter efter et brystløftSelv om De vil være oppe og bevæge Dem allerede et par dage efter operationen – selv med smerten i brystet – skal De undgå at løfte tunge ting i løbet af den første måned efter operationen.

En vis væskelækage fra arvævet er normalt, men hvis De oplever blødning eller kraftig smerte, bør De kontakte klinikken for rådgivning.

De vil få udførlige instruktioner af Deres kirurg om hvad De skal gøre for at få en sikker og hurtig tilbagevenden til normale aktiviteter. De fleste patienter vender tilbage til arbejdet (hvis det ikke er alt for fysisk anstrengende) og sociale aktiviteter inden en uge efter operationen.

« Sådan bliver et brystløft udført | Risici og komplikationer ved brystløft »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk