Tiden efter Deres hårtransplantation

Tiden efter en hårtransplantation ser næsten ens ud uanset om man bruger STRIP- eller FUE- metode.

Hævelse

Vask og brusebadVed omfattende hårtransplantation til fremmeste del af issen er det snarere regel end undtagelse, at man vil lide af hævelse i ansigtet. Dette er ikke farligt og hævelsen vil forsvinde inden én uge.

Vask og brusebad

Håret kan vaskes med shampoo allerede efter et par dage, hvis man vil være forsigtig og undgå at mekanisk påvirke den transplanterede del samt det eventuelle sår i nakken.

Komplementerende lægemiddelsbehandling

For at sikre den bedste vækstforudsætninger for det transplanterede hår, bliver der i nogle tilfælde anbefalet at patienten gennemgår en laser behandling eller bliver behandlet med lægemiddel Rogaine, Recrea eller Propecia. Man skal forstå at en hårtransplantation ikke vil kurere mandligt hårtab.

Tilbagevenden til arbejde og fysiske aktiviteter efter en hårtransplantation

Efter en hårtransplantation med STRIP – metode skal patienter holde sig fra krævende fysiske aktiviteter og træning i ca. tre uger, mens snittet på nakken, hvor donationshåret blev hentet fra, healer.

Efter en mindre omfattende hårtransplantation kan man vende tilbage til arbejdet inden én uge. Der bliver ikke lagt nogen bandage og arvævet som opstår efter STRIP bliver dækket af håret.

Hvis man har et fysisk krævende arbejdet, skal man regne med at sygeskrive sig i mindst én uge, ofte to uger efter en STRIP – operation. Med FUE opstår der sjældent behov for mere end en uges sygeskrivning.

Hvornår kan man begynde at se resultatet?

Hvornår kan man begynde at se resultatet?Efter indgrebet går det transplanterede hår ind i en hvilefase og de hårstrå som vokser ud af de transplanterede hårsække kan blive løse. Dette hårtab er helt naturligt og foregår i løbet af de første to måneder efter en hårtransplantation.

Efter ca. to måneder, starter de transplanterede hårsække på deres vækstfase på det nye sted og hårvækst starter med at blive synlig.

Efter 6 – 8 måneder har håret typisk vokset godt på plads at man kan se slutresultatet, som for de fleste er en meget positiv oplevelse. Denne oplevelse varer normalt set hele livet da det transplanterede hår aldrig stopper med at vokse.

« Sådan foregår en hårtransplantation | Risici og komplikationer ved hårtransplantation »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk