Cosmedia.dk´s Ekspertpanel

fokus ligger i at formidle saglig information om kosmetisk medicin og det stigende udbud af forskellige skønhedsbehandlinger. Vores ekspertpanel består af førende danske læger, kirurger og specialister og de hjælper med at holde hjemmesiden og dens formidling på et topprofessionelt niveau.

”Cosmedia.dk vil takke for den tid og engagement vores ekspertpanel investerer i dette projekt og gennem hvilket de forbedrer informationsformidling ud til almindelige læsere angående kosmetisk medicin, dens muligheder og begrænsninger.”


Ekspertpanel for Plastikkirurgi

Dr. Pavia Lumholt, MD
Speciallæge i Plastikkirurgi
Subspecialiseret i mikrokirurgi
Medlemsskab
Dansk Mikrokirurgisk Selskab
Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi
International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery
Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi


Dr. Liselotte Sabroe Ebbesen, MD, Ph.D
Speciallæge i Plastikkirurgi
Medlemsskab
Medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi
Medlem af Dansk Mikrokirurgisk Selskab
Medlem af Dansk Kirurgisk Selskab
Medlem af Dansk Selskab for Trombose og Hämostase

 


 

Dr. Jóhannes Árnason, MD
Speciallæge i Plastikkirurgi
Medlemsskab
Dansk Selskab for Kosmetisk Kirurgi
Dansk Selskab for Plastik og Rekonstruktionskirurgi
Dansk Kirurgisk Selskab
Islandsk Plastikkirurgisk selskab
International Candidate ASAPS
International Society of Aesthetic Plastic Surgery


Ekspertpanelets opgave

I ekspertpanelets opgave indgår at revidere og godkende dele af hjemmesiden, der indeholder medicinsk eller behandlingsmæssig information inden den bliver publiceret. Derigennem sikrer vi, at beskrivelser af de forskellige plastikkirurgiske indgreb eller andre behandlinger er korrekte og at de beskrevne teknikker og metoder for indgreb er godkendte af Sundhedsstyrelsen.

Ekspertpanelet står også til redaktionens rådighed som specialistresource ved udvikling af de dele af det redaktionelle indhold, som bærer medicinsk information.

For at bevare objektiviteten, har ekspertpanelets medlemmer intet formelt ansvar for eller indflydelse på andre dele af det redaktionelle indhold, andet end det som har medicinsk aspekt i sig.

Uanset det dokumenterede høje kompetence ekspertpanelets medlemmer har inden for respektive specialistområder, skal materialet på Cosmedia.dk kun betragtes som generel oplysning og hverken kan eller skal erstatte en professionel medicinsk konsultation, så som besøg hos en læge. Hjemmesidens indhold skal heller ikke udgøre baggrund for diagnose eller behandling, men kun ses som en komplementerende information.

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk