Er det en forlovelsesring på Medinas finger?

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-01-05 18:13:02

Den danske sangdiva flashede fornem ring på ferie i USA.
Medina og hendes kæreste, sangeren Christopher, har i et stykke tid fornøjet sig langt væk fra den triste vinter i Danmark, nærmere bestemt under solen i Miami, USA. Her meldes der om temperaturer på 28 grader i vintertiden.
Trods den drøje hede har sangerinden dog haft tid til at dele oplevelsen med sine tilhængere på de sociale medier med billeder. Blandt de nyeste billeder var en stribe af tre fotografier, hvor man kunne se en ring, der til stor forveksling kunne minde om en forlovelsesring.
Det har igangsat de vilde rygter om, hvorvidt Christopher på blot 21 år har sat sig ned på det ene knæ for at fri til Danmarks for tiden største sangerinde på 30 år i den amerikanske by.
Læs også: Bikini-trængende Medina er taget til Miami med kæresten
Selv melder Medina intet ud om en forlovelse på Twitter, Facebook eller Instagram. Skulle der dog være tale om en forlovelsesring, så ser den ud til at befinde sig i den dyre ende af skalaen.
Udover den omtalte ring, så kan man også betragte en særdeles barmfager Medina på de solvarme billeder. Tilbage i 2012 kunne SE og HØR – hvor denne nyhed også er lånt fra – berette, at Medina havde fået foretaget plastikkirurgi for at fylde barmen mere ud. Umiddelbart ser hendes forparti dog større ud end sædvanlig.
En fan på Facebook skriver da også følgende til billederne af den sparsomt klædte Medina: ”Flad som et strygebræt, nææææh patter??? Hoooooov de var der ikke før??!!!!”
//

Taget fra denne artikel: Er det en forlovelsesring på Medinas finger?
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk