Introduktion til fedtsugning

En fedtsugning er et plastikkirurgisk indgreb hvis mål er at fjerne lokale fedtdepoter som ikke kan reduceres vha. diæt eller træning. Til fedtsugnings områder hører mave, talje, ryg, hofter, knæ, hage, lårenes indre side og hals.

Fedtsugning giver gode og permanente behandlingsresultater og fordi der er mange mennesker der har problemer med fedtdepoter, blev dette plastikkirurgiske indgreb til et af de mest foretagne i hele verden.

Hvilke resultater kan De forvente af fedtsugningen

Fedtansamlinger nogle dele af kroppen kan være næsten umulige at forbrænde. Arvelige og hormonelle forhold har for mange en mere afgørende betydning, end kalorieindtag eller motion.

Vi bliver født med et vis antal fedtceller, og dette vil sige, at hvis vi går op i vægt, vil disse celler blive større og hvis vi går ned i vægt, så bliver de mindre. Kroppen danner ingen nye fedtceller.

Det faktum at kroppen ikke kan danne nye fedtceller gør, at en fedtsugning giver et godt og holdbart resultat, da det er lige præcis fedtceller som bliver fjernet. Det kropsfedt (i form af fedtceller) som fjernes ved en fedtsugning er placeret mellem huden og muskulaturen.

Som det blev nævnt før, kan nye fedtceller ikke blive dannet i kroppen, men dem som stadigvæk vil være tilbage efter en fedtsugning (man kan ikke fjerne alle fedtceller fra et område), kan øge i volumen ved en betydelig øgning af kropsvægt.

« Startside for fedtsugning | Hvem kan få foretaget en fedtsugning »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk