Alt om behandlinger med fillers

En vævsfiller eller bare “filler” er en kunstig gel som hører til lægemidler og som bliver indsprøjtet ind i hudens dybere lag for at fylde vævet.

Interessen for denne type af enkel og virkningsfuld skønhedsbehandling er større end nogensinde.

Fillers anvendes til:

  • Fylde og mindske rynker og linjer i ansigtet
  • Udjævne huden (gruber, ar, misdannelser)
  • Forstærke ansigtets konturer (hage, kindben, hagelinje, læber)
  • Øge volumen i nogle kropsdele (bryst, læg, bagdel etc.)

Moderne fillerbehandlinger gør, at det muligt på en enkel og hurtig måde og med en minimal restitueringsperiode, at opnå betydelige forbedringer i udseendet.

De fleste læger, behandlere og skønhedsspecialister er enige i, at fillerbehandlinger i stigende grad kommer til at blive en vigtigere del inden for æstetisk medicin og at efterspørgsel fortsat vil være stigende.

Hvordan fungerer en vævsfiller?

Hvordan fungerer en vævsfiller?En fillerbehandling går ud på at en læge eller en sygeplejerske, med speciel træning indenfor æstetiske injektionsbehandlinger, indsprøjter en filler i/under huden i behandlingsområdet. Afhængig af hvilken behandling der bliver foretaget, bliver der indsprøjtet forskellige mængder filler i forskellige dybder.

I hvilken mængde og i hvilke dybder filler bliver indsprøjtet er afhængig af hvilken kropsdel, der bliver behandlet, samt hvor stor fyldigheds øgning patienten ønsker at opnå. Ved behandling af f.eks. rynker anvendes en betydelig mindre mængde filler end ved hageforstørrelse.

Hvilket resultat kan man forvente av en fillerbehandling?

Den ideale filler skulle være enkel og billig at fremstille, ikke give nogle bivirkninger og komplikationer, give et langvarigt resultat, skal være let at anvende og let at fjerne hvis patienten skulle ombestemme sig.

Desværre er den perfekte filler ikke opfundet endnu. Men når dette er sagt, så findes der en hel del forskellige produkter, der giver væsentlige forbedringer i ens udseende.

Man skal dog have i tankerne, at en filer aldrig kan erstatte et plastikkirurgisk indgreb, så som en ansigtsløftning eller en forstørrelse med implantat. Med disse indgreb kan man opnå større forandringer og resultatet bliver også mere langvarigt. Ved hjælp af en filler kan man dog på en enklere, billigere og næsten helt risikofri måde opnå mindre lokale forbedringer i sit udseende.

« Information om huden, rynker og rynkebehandling | Fillerprodukternes egenskaber »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk