Din guide til hårerstatning & parykker ved hårtab

Personer med et omfattende hårtab, som har ledt til skaldethed på isse eller hele hoved kan vha. hårerstatning eller paryk få sin naturlige frisure tilbage. Den store fremgang inden dette behandlingsområde gør det svært at skelne mellem naturligt og kunstigt hår.

Hårerstatning – langt fra den gamle toupé

Hårerstatning – langt fra den gamle toupéNår man taler om hårerstatning, er det typisk toupé man tænker på. Den eneste lighed mellem disse metoder er, at de begge anvendes af personer med hårtab oppe på issen, men med eget hår på siderne og nakken.

Moderne hårerstatning, eller hårsystem, som den også bliver kaldt, fremstilles af materiale som matcher såvel hårets farve og struktur som hårbundens form og kan på denne måde blive en integreret del af ens udseende.

De nye fastgørelsesteknikker med biologisk lim gør at hårerstatningen kan være ”permanent”, som indebærer at man har den på døgnet rundt under en begrænset tid. Hårerstatnigen tages af og justeres hos frisøren ca. hver 4. uge. Sportsaktiviteter, bad og andre aktiviteter påvirker ikke hårsystemmet og vil heller ikke afsløre at håret ikke er ægte.

Der bliver også anvendt ikke permanente fastgørelsesteknikker, så som plaster eller klips.

Prisen for en hårerstatning ligger på ca. 4 000 – 15 000 kr. Derefter kommer der løbende udgifter for vedligeholdelse.

Naturlige parykker

Naturlige parykkerParykker anvendes af personer, der som resultat af sygdom eller andre årsager lider af totalt eller næsten totalt hårtab. Udviklingen i parykfremstillings teknologier har ledt til, at parykker i stor stil også bliver anvendt af mennesker, der ikke lider af hårtab, men som bliver tiltrukket af muligheder for at forandre og forbedre sit udseende.

Parykker fremstilles af ægte eller kunstigt hår og kan skræddersyes, målbestilles eller vælges ud fra standartkollektioner. Variationer i farver og frisure er nærmest uendelige. Prisen for en god paryk ligger mellem 2 000 – 10 000 kr.

« Laserbehandling mod hårtab | Hårprodukter som dækker tyndt hår »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk