Hageforstørrelse – hageimplantat eller injektioner?

Gennem en hageforstørrelse kan Deres hages størrelse blive forandret i både brede og projektion (hvor langt fra ansigtet hagen stikker ud i profil). Den maksimale øgning af hagens projektion er 10 mm. Hvilken udformning Deres hage vil have er afhængig af Deres ønsker, ansigtets proportioner og kirurgens anbefalinger.

Selv om skønhed ligger i øjnene på beskueren, kan man generelt sige at en perfekt balanceret hage, set i profil, stikker så langt frem som underlæbens yderste kontur. Ved en hageforstørrelse forsøger man vha. et hageimplantat, en injektionsbehandling eller en knoglekileflytning at opnå dette mål så godt som muligt.

Hageimplantat er den mest anvendte metode

Hageimplantat er den mest anvendte metodeDen mest anvendte metode for hageforstørrelse er at et silikoneimplantat (hageimplantat) sættes ind under huden mod benet på hagen. Ved hjælp af et hageimplantat kan man opnå betydelige størrelsesforandringer og resultatet af hageforstørrelse med denne metode er permanent. Hagens form kan dog forandres med tiden.

Knoglekileflytning er kompliceret og ikke særlig brugt

En anden, men mere sjælden metode for hageforstørrelse går ud på at et kileformet stykke ben bliver løsnet fra underkæbens nedre del gennem et snit inde i munden. Dette benstykke bliver flyttet fremad og forankres på sin nye position med ståltråd eller titaniumplader.

Denne metode er dog mere kompliceret og risikofyldt. Den blev derfor næsten helt erstattet med den mere enkle metode, hvor man anvender hageimplantat af silikone.

Injektionsbehandlinger – enkel men midlertidig forstørrelse af hagen

For den som ikke vil indoperere et implantat i hagepartiet, findes der en alternativ behandling. Denne metode indebærer at man i stedet for at i en hageplastik sætte et hageimplantat ind, bygger hagens nye proportioner op gennem at indsprøjte en såkaldt vævsfiller.

En injektionsbehandling er betydelig enklere at gennemføre, men resultatet bliver ikke permanent og nye injektioner af vævsfiller skal gøres hver sjette til tolvte måned.

De kan læse mere om denne behandlingsmetode på informationssiden om injektionsbehandlinger ».

« Introduktion til hageforstørrelse | Sådan bliver en hageforstørrelse med hageimplantat udført »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk