Sådan foregår en hageforstørrelse

En hageforstørrelse kan deles op i tre faser, det der sker før, under og efter en hageoperation. Denne side omhandler de første to faser.

Planlægning af hageoperation

Gennemførelse af hageforstørrelseDet første som sker når De har bestemt Dem for at gennemgå en hageforstørrelse, er at De skal booke tid hos en plastikkirurg. Konsultationen er beregnet på at give Dem den nødvendige information og er ikke bindende.

Ved den indledende konsultation vil kirurgen undersøge Deres helbredstilstand, Deres ansigts udformning og proportioner. Videre vil kirurgen tale med Dem om hvilken metode for hageforstørrelse vil passe Dem bedst.

De skal være ærlig i beskrivelse af Deres forventninger og kræve den samme ærlighed tilbage fra Deres kirurg i hans eller hendes beskrivelse af de begrænsninger og risici operationen af Deres hage indebærer.

Forberedelser før hageoperation

Som ved alle plastikkirurgiske operationer vil De få specifikke instruktioner om hvordan De skal forberede Dem før Deres hageoperation. Disse instruktioner inkluderer information om hvad De må spise og drikke, regler for rygning, anvendelse af vitaminer, medicin og andre præparater. De vil også få information om hvordan De skal pleje Deres hygiejne for at minimere risiko for infektioner.

Operationsforløb ved hageforstørrelse

Forberedelser før hageoperationEn hageforstørrelse med hageimplantat er et enkelt indgreb, der tager ca. 30 – 60 minutter. Operationen bliver typisk udført i lokalbedøvelse af samme type som anvendes af tandlæger, men også sedativt medicin og narkose kan blive anvendt.

Ved anvendelse af silikoneimplantatet lægger kirurgen snit i underlæbens indre side eller i huden under hagen. Gennem snittet formes der en lille lomme, hvor implantatet skal ligge. Derefter bliver implantatet ført ind og lagt på plads i lommen. I nogle tilfælde vil implantatet blive forankret med sting for at det vil sidde på plads.

Det kan siges at risiko for infektioner er lidt højre hvis snittet bliver lagt på inderside af læben pga. bakterier i munden. Når implantatet bliver lagt på plads, vil snittet blive syet sammen og Deres plastikoperation er dermed afsluttet. Der vil blive lagt enten bandage eller plaster på Deres hage for at mindske hævelse og ubehag.

Efter Deres hageforstørrelse vil De hvile i noget tid på klinikken og efter et par timer vil De være i stand til at forlade klinikken og tage hjem.

« Metoder for hageforstørrelse | Tiden efter Deres hageforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk