Introduktion til hagekirurgi med hageimplantat

En hageforstørrelse (hageplastik) er et plastikkirurgisk indgreb som udføres for at forandre formen eller forstærke hagens størrelse og konturer. Her kan De, som overvejer at gennemgå en hageforstørrelse, finde en udførlig information om indgrebet.

Sådan kan hagekirurgi forandre Deres udseende

Introduktion til hagekirurgi med hageimplantatEn kraftig og fremtrædende hage reflekterer ofte en stærk personlighed. Desuden opfattes hagen som en af ansigtets mest karakterfulde dele. Både næse og kæbelinje reflekteres mod hagens proportioner.

En svag eller en såkaldt flydende hage kan få næsen til at fremstå som større en den egentlig er, og give ansigtet et uproportioneret udseende i profil. En hakekirurgi kan derfor på en dramatisk måde forandre og forbedre Deres udseende.

På trods af de store forandringer en hageplastik medfører, er det ikke sjældent at de mennesker som ser personen efter en hageplastik, ikke ser at man gennemgik operationen, men kommenterer patientens udseende, der bliver væsentlig forbedret.

Hvem kan få foretaget hagekirurgi med hageimplantat?

En hageforstørrelse kan, som det blev nævnt tidligere, forandre formen, formindske eller forstørre hagen. De personer som har ujævnheder i hagepartiet, alt for fremtrædende hage eller en svag, i nogle tilfælde underudviklet hage, kan forvente at få gode resultater af indgrebet.

Det mest almindelige ønske hos patienter er at forstærke hagen og dette man gør gennem en hageforstørrelse. Indgrebet har en direkte effekt, da hagen bliver mere fremtrædende og dette giver ansigtet mere distinktion. En anden effekt er at næsen vil ofte blive opfattet som værende mindre da dens proportioner i forhold til hagen vil blive forandret.

Personer hvis næse er lidt stor i forhold til ansigtets øvrige proportioner bliver derfor meget tilfredse med hagekkirurgi. Der er derfor ikke sjældent at patienter som vil gerne gennemgå en næseplastik, bliver i stedet anbefalet en hageforstørrelse.

I øvrigt skal patienterne for hageplastik være i en god fysisk og mentalt helbred for at kunne gennemgå operationen.

« Startside for hagekirurgi | Metoder for hageforstørrelse »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk