Introduktion til hårtab hos kvinder og mænd

Velkommen til Cosmedia.dk’s informationssektion om hårtab. Her kan De finde enkel og tydelig information om hvad som ligger til årsag for hårtab hos kvinder og mænd og hvad man kan gøre ved det, som er en hel del.

Inden vi begynder, kan vi konstatere at mange mennesker bliver utilpasse af at tabe hår, mens andre vælger at bagatellisere hårtab, også dem der selv ikke lider af det.

Den gruppe som har mest besvær med at tabe hår er mænd som taber så meget hår at det leder til skaldethed i deres yngre voksne år.

I den pågældende gruppe, siger så mange som 50 % at de oplever hårtab som et problem som de gerne ville have hjælp med.

Vores mål med denne specialsektion om hårtab hos kvinder og mænd er at samle al relevant information om emnet på et og samme sted og på denne måde hjælpe Dem som lider af hårtab at tage en eventuel beslutning.

For mange mennesker er indre velvære tæt forbundet med deres udseende og det er derfor flere og flere vælger at gøre noget ved deres hårtab.

Hvordan kan man påvirke hårtab?

Selv om det ofte fornægtes, er hårtab mere end bare hvad man oplever personligt. Man behøver kun at se et par reklamer i fjernsynet, eller at blade et ugeblad igennem for at konstatere, at samfundet foretrækker et hoved, som er dækket med tæt hår, frem for tyndt hår eller et skaldet hoved.

En tysk undersøgelse har oven i købet vist, at hår kan have betydning for at få job. Personalechefer som fik gransket computerdesignede billeder af personer med og uden hår på hovedet, foretrak betydelig oftere at kalde dem med hår end dem uden hår til jobsamtale.

De gode nyheder er, at i løbet af seneste årti blev der udviklet flere metoder for behandling af hårtab, både medicinske og kirurgiske (hårtransplantation). Disse metoder kan effektivt stoppe hårtab og tilbagegive det tabte hår- eller rettere sagt, skabe forudsætninger for at man skulle kunne give en illusion af at alt er som det har været før.

Der blev også udviklet et stort antal produkter og teknikker som på en effektiv måde kan dække hårtab.

Hvis De giver Dem god tid til at gå igennem alle artiklerne om hårtab, vil De danne en god forståelse for, hvorfor man taber håret og hvad man kan gøre ved hårtab. Dette vil gøre det nemmere for Dem at tage beslutning, agere eller acceptere.

NÆSTE: Årsager til mandligt & kvindligt hårtab »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk