Historien om Britneys uægte søn var fake

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-12-28 10:52:18

National Enquirer rapporterede, at Christopher Federline – bror til Britney Spears eksmand, Kevin – havde forlangt et tilhold til stjernen, fordi hun havde stjålet hans kreditkort og hævet penge på det.
Da han forlangte pengene igen, truede hun angiveligt med at afsløre for verden, at han var Sean Prestons virkelige far.
Men nu viser det sig, at hele historien var fake – og at sagsanlægget er skrevet af en kendt kreditkortsvindler ved navn Jonathan Lee Riches.
Lee Riches blev løsladt i april, og lige siden har han lagt sag an, idet han udgiver sig for kendte som Angelina Jolie og Justin Bieber.
Læs også: Kevin Federlines bror: JEG er far til Britneys ældste søn
Riches har også udgivet sig for at være Selena Gomez’ far, da han lagde sag an mod Justin Bieber for at bruge Wizards of Waverly Place-stjernens kreditkort til at betale for en penisforstørrelse.
Riches har selv på sin Facebook-profil angivet sin profession som ”kreativ skribent” – og den beskrivelse er han tilsyneladende besluttet på at leve op til.
Svindleren er i det hele taget en mand med smag for berømmelse. Kort efter jul blev han sat i fængsel igen, fordi han rejste til Newton og udgav sig for at være onkel til et af de børn, der blev myrdet i skolemassakren.

Britney Spears og hendes søn Sean – Foto: Splash/AOP//

Fortsæt læsning: Historien om Britneys uægte søn var fake
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk