At vælge implantatstørrelse ved brystforstørrelse

Rigtig implantatstørrelse giver et naturligt resultatDenne side er tildelt et vigtigt og omdiskuteret emne – valget af implantatstørrelse ved brystforstørrelse. Ifølge oplysninger fået fra de to største implantatleverandører Mentor og Allergan (tidligere Inamed) ligger de mest solgte implantatstørrelser i Norden på 300 – 450 ml/g.

Hvilken størrelse der bliver anvendt i hver enkelt tilfælde er et meget personligt og individuelt valg. Den mest enkle måde at finde ud af hvilken størrelse implantat passer, er at placere attrapper af forskellige størrelser i Bh’en og tage en top eller en t-shirt på.

Rigtig implantatstørrelse giver et naturligt resultat

For den som vil opnå et så naturligt resultat som muligt har implantatstørrelse en stor betydning. At finde et rigtig størrelse handler ikke kun om at vurdere hvilken Bh størrelse De vil få efter operationen. Plastikkirurgen skal også tage hensyn til Deres kropsbygning med hensyn til bredden og udseendet af Deres brystkasse, mængden af det naturlige brystvæv, samt Deres kropssymmetri i det hele taget.

For at opnå naturligt resultat er det meget vigtigt at tænke på kroppens proportioner og symmetri i forhold til implantatets form og størrelse. ”Hudkuverten” i hvilken Deres implantater skal placeres, kan kun rumme en vis mængde fyld og resultatets udseende vil i stor grad være afhængig af udformningen af Deres naturlige væv som skal dække implantatet.

Problemet med alt for store implantater ved brystforstørrelse

Problemet med alt for store implantater ved brystforstørrelseHvis implantatet er for stort i forhold til Deres naturlige brystvæv, er der risiko for at implantatets kanter vil være synlige eller man vil kunne mærke dem i brystet. Samtidig med det øges risikoen for komplikationer.

Mange kirurger mener at overdrevet store brystimplantater, som resultat af tyngdekraftens påvirkning af kroppen, vil give et hængende bryst efter en vis tid. Blandt amerikanske kirurger bliver der sagt ”big breasts big problems” som er baseret på deres kirurgiske erfaringer med store implantater.

Big breasts, big problems…

Udover det naturlige look som nogen ønsker, så kan der være andre, der søger et mere sexet look vha. brystforstørrelse og det er vigtigt at forstå at et større implantat oftest skal placeres dybere i brystet for at kunne få plads i hudkostymen.

For at opnå et så naturligt resultat som muligt, anbefaler de fleste plastikkirurger at en normalbygget kvinde med normal mængde eget brystvæv får en brystforstørrelse til et maksimum af to Bh – skåle størrelser større.

Vælg implantatstørrelse med omsorg

For at De skal være sikre på, at De får lige den størrelse af brystimplantat De ønsker Dem, er det vigtigt at De prøver Dem frem med attrapper af forskellige størrelse inden Deres brystoperation. Hvis De har meget små bryster, vil selv den mindste forandring i brysternes størrelse opleves stort, men det vil overaske Dem hvor hurtigt De vil vænne Dem.

Til slut vil vi give Dem råd om at lytte til hvad Deres kirurg har til at sige, men ikke lade ham eller hende helt og alene bestemme hvilke størrelse af bryster De skal have. Det er Dem, der skal leve med implantaterne, så det sidste ord er altid Deres.

« Brystimplantaternes overflade | Valg af brystimplantaternes placering »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk