Kate Moss: Mænd kan lide hvide numser

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2013-07-18 20:23:25

Den 39-årige supermodel foretrækker at have en ‘hvid bagdel’, fordi hendes mand, guitaristen fra The Kills Jamie Hince, bliver tændt af det
Hun forklarede ifølge exposay.com til bladet Allure: “Jeg har ikke noget imod en bikinibagdel. Min mand elsker, at jeg har en hvid bagdel – mænd kan lide hvide numser, som en ramme. Jeg vil ikke have det på brysterne – jeg vil helst ikke have hvide bryster.”
Læs også: Kate Moss til salg – Topløs eller kun iført guld
Selvom Kate har sikret sig forretningsaftaler til flere millioner kroner i forbindelser med reklamer, var hun ikke altid så selvsikker, som hun er nu, og overvejede at få større bryster.”
Hun tilføjede: “Jeg kunne ikke lide mit flade bryst. Jeg tænkte, ‘åh, jeg vil have en brystoperation’. Kan du forestille dig det?”
Nedtoner sin berømmelse
“Jeg plejede at være så bange. ‘Åh, jeg vil ikke vise min krop’. Nu da jeg har vist den, generer der mig ikke omkring modermærkerne. Eller ‘det her er ikke stort nok’, og ‘det her er ikke glat nok’,” fortalte hun videre.
Læs også: Kate Moss blev afvist i indgang foran hundredevis af folk
Den 39-årige Kate er glad for, at hun får anerkendelse for andet end sit modelarbejde, men hun er beskeden omkring sin berømmelse.
“Alle er kendisser. Men jeg er en slags kendis nu, så selvom jeg ikke er skuespillerinder, kender folk mit navn. Jeg er ikke bare et ansigt,” forklarede hun.
Vi andre kan også godt lide den… Splash / AOP//

Læs artiklen: Kate Moss: Mænd kan lide hvide numser
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk