Kendte, der fortryder plastikkirurgiske indgreb

Senest.dk – Nyheder, Showbiz, Sladder og Gossip om De Kendte 2012-06-30 14:12:43

Mange af de kendte tyr til plastikkirurgi, når udseendet falmer, og nogle indrømmer selv, at de har været under kniven.
Realitystjernen Kim Kardashian er kendt for svulmende former, men har ikke indrømmet plastikkirurgiske indgreb. Til gengæld fik hun injektioner med Botox under realityshowet Keeping Up With The Kardashians – men fortrød det straks.
“Botox var ikke nødvendigt for mig i min alder,” skrev skønheden senere på sin blog.
Reality-stjernen Bethenny Frankel har i sit nye talkshow indrømmet, at hun fortrød sine brystimplantater. Ganske vist fik de hende til at føle sig mere sexet i sengen, men til gengæld var de for store, så hun fik dem fjernet, og en mere erfaren plastikkirurg fik den opgave at løfte barmen.
Bachelorette-stjernen Vienna Girardi var ikke bange for at fortælle, at hun havde fået næsen ordnet, og at hun var meget stolt af resultatet.
“Jeg vil gerne have, at det kirurgiske indgreb er en positiv afspejling af, hvordan jeg føler mig. Hvis det får en til at have det bedre med sig selv, så GØR det,” tweetede hun i juli 2011 efter indgrebet.
Blondie-sangerinden Debbie Harry er stolt af, at hun fik en ansigtsløftning får nogle år siden. For nylig blev den 66-årige endda forvekslet med den 25-årige Philipp Klein-model Lindsay Lohan.
“Jeg, jeg fik en ansigtsløftning for nogle år siden. Hvorfor ikke? Det giver dig alt, hvad du har brug for, hvis du vil være med der, hvor det sker. Jeg har ikke lyst til at skjule mig selv …”, forklarede hun.
Denise Richards er berømt for sine bryster, men i dag indrømmer Charlie Sheens eks, at hun fortryder implantaterne.
“Jeg fik første gang brysterne ordnet som nittenårig, og jeg ville ønske, at jeg havde været så tilfreds med min krop, at jeg ikke havde fået udført kirurgi. Det er noget, jeg virkelig fortryder,” erkender stjernen.//

Læs mere: Kendte, der fortryder plastikkirurgiske indgreb
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk