Kendte elsker at vise falske bryster

Senest.dk – Nyheder, Showbiz og Gossip om De Kendte 2012-06-05 09:31:23

Tilsyneladende vil de kendte gøre ALT for at vise deres bryster frem på den røde løber. Det er måske heller ikke så mærkeligt, hvis man har betalt en plastikkirurg en formue for at forskønne kurverne.

Men det går let galt, når man er lidt for ivrig for at vise de nye flotte brystimplantater frem, og flere kendte er ved et uheld kommet til at vise endnu mere frem, end de havde forventet.

Mon den dag nogensinde kommer, hvor American Pie-stjernen Tara Reid ikke længere skal høre om, da hun ved en fejl kom til at afsløre sin brystvorte?

Også den canadiske fotomodel Pamela Anderson er hæmningsløs, når det drejer sig om at vise resultaterne af plastikkirurgens energiske arbejde frem for fans.

Glamourmodel Katie Price og Jodie Marsh er to briter, der ikke har noget imod at blive set og beundret. De er blevet berømte på deres store bryster – og deres store interesse for at vise dem frem, hver gang en lejlighed byder sig. Selv de frækkeste bikinier kommer til at se konservative og gammeldags ud i sammenligning med skønhedernes tøj til celebrity-begivenheder.

Der er nok ingen, der drømmer om, at toppen glider ned på den røde løber. Men heldigvis er det sommetider ligefrem godt for karrieren, når en model eller sangstjerne kommer til at vise mere frem end planlagt. Til et modeshow sidste år var en fotomodels top lidt for stor, og hendes bryster blev synlige. Hun var dog professionel nok til hurtigt at få tøjet på plads, så snart hun opdagede uheldet. Den slags hændelser tiltrækker fotografernes og pressens opmærksomhed, og i bedste fald får designeren langt mere opmærksomhed, end hvis alt var gået efter bogen.//

Fortsæt ved kilden: Kendte elsker at vise falske bryster
Kilde: http://www.senest.dk

Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk