Hvor henvender man sig til for plastikoperationer udenlands?

For den som efter nøje overvejelser er kommet frem til at han/hun ikke kun vil udføre en plastikoperation, men også gøre det på en udenlandsk klinik, findes der tre alternativer. Videre følger der disses beskrivelser.

Operationsarrangøren – ”all inclusive” alternativet

Operationsarrangøren – ”all inclusive” alternativetDen stigende efterspørgsel på plastikoperationer i udlandet har ledt til at der blev etableret et antal forskellige rejsearrangører i Skandinavien, som specialiserer sig i en såkaldt medicinsk turisme. De tilbyder et helhedskoncept, som indebærer at de ”holder patienten i hånden” gennem hele processen fra opståen af interesse til hjemkomst og efterfølgende kontrol.

Fordelen med at benytte sig af service som firmaer i Medicinsk Turisme tilbyder, er forståelige. Efter at De har kontaktet dem og fortalt om Deres ønske om at få foretaget et plastikoperation i udlandet, vil de tage hånd om Dem og planlægge hele processen.

Hvis De benytte Dem af operationsarrangørernes service kan det være at slutomkostningerne vil være lidt højre end ellers, samt at Deres muligheder for valg af klinik eller plastikkirurg vil være noget begrænsede, da de vil få tilbudt om at blive behandlet hos samarbejdspartnere. Men når det er sagt, samarbejder arrangørerne kun med klinikker der holder høj kvalitet.

Direkte kontakt med klinikken – valgfrihed men kan være besværligt

Direkte kontakt med klinikken – valgfrihed men kan være besværligtAt selv vælge en klinik og en kirurg for kosmetisk kirurgi i udlandet vil give Dem, som patient, en langt større valgfrihed samt også lavere omkostninger. Det er oftest praksis, at de udenlandske klinikker hjælper med både bookningen af hotellet, samt kørsel fra og til lufthavnen, og dette letter patientens rejse en del. Klinikkerne gør det normalt uden at ville have ekstra betaling for denne service.

For den som overvejer at tage direkte kontakt med en lokal klinik, arrangere sine egne forberedelser, sin rejse og sine efterfølgende besøg for kontrol, er det meget vigtigt at foretage en nøjagtig undersøgelse af den udenlandske klinik og den behandlende kirurg.

Bookningsagent – specialist på sit marked

En bookningsagent er en person eller et firma, som specialiserer sig i et bestemt land, hvilket han/hun har gode kontakter med og udførlige kundskaber om det plastikkirurgiske marked i. Ofte er han eller hun skandinaver eller til og med dansk. Bookningsagenten ved hvilke forskellige klinikker der findes i det pågældende land, samt hvilken kvalitet de kan tilbyde, også hvor man finder den højeste kvalitet i forhold til prisen.

I mange tilfælde kan en plastikoperation i udlandet være billigere hvis den bliver booket gennem en bookningsagent end hvis man selv tager kontakt til klinikken. Bookningsagenten tager ofte ikke nogen afgift fra patienten, men får i stedet betalt sine ydelser gennem kommissionsaftale med de lokale klinikker.

Med sine gode kundskaber om de lokale forhold i landet, kan bookningsagenten også vejlede patienten i forbindelse med transport og hoteller i det pågældende land.

« Hvad man skal tænke på ved plastikkirurgi i udlandet | Destinationer for plastikkirurgi udenlands »
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner

Copyright | Sitemap

TIP! Find klinikken for din behandling i klinikregistret TIP! Find klinikk