Akademikliniken

Om os

Velkommen til Akademikliniken – plastikkirurgi og æstetiske behandlinger i verdensklasse.

Akademikliniken blev grundlagt i Stockholm i 1991 af plastikkirurgerne Per Hedén og Jan Jernbeck. Vores lange erfaring og internationalt anerkendte ekspertise gør, at vi kan tilbyde dig Nordens bredeste udbud af plastikoperationer, æstetiske injektionsbehandlinger og medicinsk hudpleje.
 
Uanset om du besøger vores plastikkirurgiske klinikker eller vores walk-in-klinikker, er vores mål at få dig til at føle dig i trygge hænder med behandlinger i verdensklasse og opnå øget livskvalitet.
 
I 2007 åbnede Akademikliniken en plastikkirurgisk modtagelse i Danmark. Siden foråret 2016 har vi holdt til i nye, smukke lokaler i Sværtegade midt i København. Vælger du os til at udføre din plastikkirurgiske operation hos os, så finder din forundersøgelse og den opfølgende konsultation sted i København mens selve operationen udføres på vores klinik på Västra Hamnen i Malmø.

Hos os møder du erfarent personale, der er specialister inden for deres område. Vores mål er, at du skal forlade klinikken tilfreds og med en vellykket forandring – med udgangspunkt i dine særlige mål og forudsætninger.
 
Pt. har vi to plastikkirurger (2016), der udfører både rekonstruktiv og æstetisk plastikkirurgi fx brystoperationer inkl. brystforstørrelser, næseplastik, maveplastik, ansigtsløftninger, øjenlågsplastik, fedtsugninger m.m.

Brystforstørrelser er et af vores specialer. Vi arbejder med AK-metoden, som er en matematisk model, der anvendes til at bestemme implantatets optimale placering ud fra dine specifikke og individuelle forudsætninger – en metode som vi uddanner plastikkirurger fra hele verden i. I forbindelse med din brystforstørrelseskonsultation hos os indgår der altid en 3D-simulering af slutresultatet.

Vi udfører også injektionsbehandlinger med fillers og botox på vores modtagelse i København.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os for at booke en konsultation, eller hvis du har generelle forespørgsler. Læs gerne mere om Akademikliniken og hvordan vi kan hjælpe dig på akademikliniken.dk.

Din skønhed. Vores videnskab.

Tjenester/varer
Kontaktinformation
70 26 30 01
info@akademikliniken.dk
33 93 01 87
Sværtegade 3, 1. sal
1118 København K, Danmark
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret