Aleris-Hamlet Parken

Om os

Plastikkirurgi er en tillidssag

Aleris-Hamlet Parken på Østerbro er Danmarks største Plastikkirurgiske Center. Her tilbyder vores erfarne specialister hele paletten af plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger i trygge rammer.

Vi skræddersyr en behandling til dig

Vi har samlet nogle af landets dygtigste og mest erfarne plastikkirurger og kosmetiske behandlere, som arbejder tæt sammen om at skræddersy den helt rette behandling til dig.

Professionel rådgivning

Den individuelle konsultation med specialisten er meget vigtig hos os, og vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du også altid af den samme specialist gennem hele forløbet.

God forventningsafstemning

Patienterne kommer med meget forskellige individuelle ønsker og behov, og derfor er en god forventningsafstemning afgørende for at opnå et resultat, som både patient og læge kan være tilfredse med.

Tryghed

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Du er velkommen til at booke en uforpligtende konsultation, hvor vores specialister kan give dig råd og vejledning og foreslå en behandling ud fra dine ønsker og behov!

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Aleris-Hamlet København!

Tjenester/varer
Kontaktinformation
3817 0700
kobenhavn@aleris-hamlet.dk
3817 0744
Øster Allé 42, 3. sal
2100 København Ø, Danmark
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret