Bellakliniken

Om os
Bellakliniken

Hvis du beslutter dig for at få ændret noget med en plastikoperation, er det vigtigt, at du henvender dig til en erfaren og specialiseret klinik inden for æstetisk plastikkirurgi. Det er din garanti for et vellykket resultat, så du kan føle dig tryg hele vejen.

Bellakliniken er en af Sveriges ældste og største private klinikker inden for æstetisk plastikkirurgi. Vi har erfarne medarbejdere og tilbyder blandt andet brystforstørrelse, brystreduktion, ansigtsløftning, fedtsugning, læbeforstørrelse og æstetiske behandlinger som laser, hårfjerning, Restylane og Botox. Vores vigtigste mål er, at du skal have det godt både indeni og udenpå.

At udføre avancerede operationer kræver højt specialiseret personale med mange forskellige funktioner. Nogle skal tage imod dig, når du går ind ad døren, og vise dig til rette. Nogle skal sørge for, at du har, hvad du behøver, når du skal blive her om natten, og at du får en ordentlig morgenmad på sengen, og nogle skal assistere ved operationer.

Bellakliniken har i dag 18 medarbejdere, som alle er specialiserede inden for deres område. Det er vigtigt for os, at alle brænder for deres job og er involverede i det, der foregår på klinikken fra hver enkelt patient til selve virksomheden.

Velkommen til Bellakliniken!

Tjenester/varer
Kontaktinformation
+46 42-14 66 40
bellakliniken.com
info@bellakliniken.com
Kungstorget 8
252 78 Helsingborg, Sverige
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret