Nordesthetics

Om os

Nordesthetics er en ledende virksomhed inden for medicinsk turisme, som baserer sig i Litauens hovedstad Vilnius. Denne plastiskkirurgiske virksomhed fokuserer på professionalitet, pålidelighed og kvalitet leveret med en god service.

Dansk specialistkompetens og de nyeste teknikker

Nordesthetics udfører plastisk kirurgiske operationer på en klinik i Kaunas, som er Litauens næststørste by og er 1 times kørsel fra Vilnius. Klinikken opretholder en høj international standard med hensyn til hygiejne, lokaler og udstyr til diagnostik og kirurgi.

Alle plastisk kirurgiske indgreb udføres af kirurgerne Vygintas Kaikaris, PhD. MD og Assist. Prof. Kestutis Maslauskas PhD. MD. De er både specialister i plastisk kirurgi og medlemmer af den Litauiske specialistforening.

Ud over den internationale og indenlandske specialist kompetence har kirurgerne også Danmarks beviser om specialistkompetence som speciallæge indenfor plastisk kirurgi områder, derfor har de den samme dokumenterede kompetence som danske plastisk kirurger.

Efter operationen bliver vores patienter i private nyindrettede værelser på klinikken med døgnet rund pleje, satellit-TV, klimaanlæg og hyggelig atmosfære, lige som i andre ledende Europæiske klinikker. '

Dansktalende kundeservice og engelsktalende personale

Du skal opleve din første kontakt med Nordesthetics med dansktalende kundeservice. Personalet på klinikken taler flydende engelsk, så kommunikationen er aldrig noget problem. Hvis der opstår behov kan vi dog altid ordne en tolkning.

International kvalitet inden for økonomisk og geografisk rækkevidde

Ved hjælp af en moderne organisation i et land, hvor forhandlingsomkostningerne er forholdsvis lave, kan vi tilbyde kompetence og faciliteter af en høj international standard til priser som ofte er mindre end halvdelen for tilsvarende kirurgiens omkostninger i Danmark.

Litauens hovedstad, Vilnius, har en international lufthavn, hvor der ankommer direkte fly fra København. Vores personale står for transporten fra Vilnius til Kaunas, så patienterne behøver ikke at bekymre sig over det. Snak med vores kundeservice for at få yderligere information om hvordan kan man bedst ankomme her.

Man er velkommen til at kontakte os for at få yderligere information! Vi glæder os til at tilbyde patienten en afslappende oplevelse med top behandlingstjenester og den diskretion, som et besøg i udlandet kun kan tilbyde!

Tjenester/varer
Kontaktinformation
89 88 05 77
sverige@nordesthetics.com
+370 700 22808
Vokieciu str. 28-16
LT-01130 Vilnius, Litauen
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret