Opitz Plastikkirurgiske Klinik

Om os

Velkommen til Opitz Plastikkirurgiske Klinik!

Dr Opitz har konsultation centralt i København hver fredag men operationerne finder sted i Malmö.
Klinikken har sygehusstatus og den er veludstyret med henblik på sikkerhed. En speciallæge i anæstesi er tilknyttet klinikken. Personalet er veluddannet og de er godt indarbejdede på de særlige krav der stilles ved kosmetiske operationer.

Der udføres såvel ambulante som indeliggende behandlinger. Klinikken er meget centralt beliggende i rolige omgivelser, 10 minutters gangafstand fra hovedbanegården ( Malmö C ). Tog til og fra Danmark afgår og ankommer hver 20:e minut.

Dr Opitz opnåede autorisation som speciallæge i plastik- og rekonstruktiv kirurgi 1982. Under tiden 1982-1988 virkede dr. Opitz som 1:e reservelæge ved Rigshospitalets plastikkirurgiske afdeling sideløbende med opstarten af egen klinik for æstetisk plastikkirurgi i Malmö. Denne drives siden 1988 på heltid og konsultation af danske patienter gøres i København en dag om ugen.

Dr Opitz forsker klinisk indenfor specialområdet og Dr Opitz er åben for nye teknikker og såfremt de vurderes at være værdifulde, tages de tidligt op, afprøves og videreudvikles.
Tjenester/varer
Kontaktinformation
+46 40 30 30 41
info@opitz.se
+46 40 30 30 48
Jacob Nilsgatan 11
211 21 Malmö, Sverige
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret