Wellness Travels

Om os

Velkommen til Wellness Travels!

Vi er den førende fuld medicinsk turisme facilitator i Litauen. Vores team tager alle de nødvendige foranstaltninger og giver fuld omsorg for dem, der søger den højeste kvalitet af plastikoperationer til overkommelige priser. Vi er også partnere med førsteklasses klinikker i tandplejen, synkorrektion, dermatologi, vægttab kirurgi, ortopædi og diagnostik. Koncentreret om Skandinavien, Holland, Storbritannien, Irland og Tyskland, Wellness Travels skræddersyer vores tjenester til at passe til den enkelte kunde.

Vores private plastikkirurgi klinik er baseret i Kaunas, Litauen. Den er udstyret med moderne medicinsk teknologi og har et team af de bedste læger i landet.

Klinikken er specialiseret i plastik kirurgi og møder EU-standarder for pleje og brede sikkerhedsforanstaltninger. Dette garanterer alle den højest mulige kvalitet, der giver de ønskede resultater til vores patienter. Mest populære behandlinger omfatter: fedtsugning, maveplastik, brystløft, brystforstørrelse, gynækomasti operation, naeseplastik og andre.

Prisbillig og alt inkluderet

Wellness Travels vil sørge for at gøre din medicinske turisme oplevelse til en god og ubekymret oplevelse. Vi tilbyder dig altid alt-inkluderet-pakken. Lavere husleje og skatter i Litauen giver os mulighed for at tilbyde meget bedre priser (mere end 2 gange lavere end i Skandinavien). Tjek hvad der er inkluderet:

Højeste kvalitets behandlinger

Vores klinikker er udbyder af top medicinsk kvalitet og vi overholder strenge EU-regler. Vores læger og kirurger har mindst 10 års international erfaring. Dette giver os mulighed for at lykkes i vores vigtigste mål – nemlig patientens sikkerhed og resultatet af behandlingen. De mest populære behandlinger er:

Fordele ved en Behandling med Wellness Travels

Litauiske klinikker skal betale mindre husleje og løn til personale, fordi skatter og arbejdskraft er billigere end i Skandinavien eller Vesteuropa. Derfor kan de simpelthen tilbyde dig en bedre pris på den endelige service. Ikke desto mindre, er kvaliteten på et tilsvarende eller højere niveau!

Lægerne på vores partner klinikker er anerkendt internationalt og har meget erfaring inden for deres felt. Derfor kan du nyde førsteklasses standard for medicin, men betale en overkommelig pris.

Du bedes tage et kig på de vigtigste fakta og tal (højre) om de besparelser, som du kan have, hvis du vælger en behandling med Wellness Travels.

Glade tidligere patienter

Fremragende kvalitet og ærlige prisfastsættelse giver resultater – vores tidligere patienter har bedømt vores klinik og tjenester med 9,7 ud af 10 i gennemsnit. Vi fortsætter med at gør alt for ikke at falde under denne høje standard. Kontakt os nu og få det bedste tilbud!

“Wellness Travels var fantastiske! Jeg valgte dem til at organisere min Maveplastik kirurgi i Litauen, og jeg må sige det var endn u bedre end i Skandinavien. Jeg fandt ikke noget problem med dem fra det øjeblik, jeg reserverede indtil det øjeblik jeg forlod klinikken. Min rejse assistent var meget nyttigt i alle de situationer, jeg kunne tænke på. Personale og læger på klinikken var forbløffende. Jeg vil helt klart anbefale Wellness Travels til alle i Danmark.” - J.D., Danmark (2015)

Kontakt os nu for at få mere information:

E-mail: director@wellness-travels.com
Telefon: +44 2081445223
Whatsapp / Viber - +370 658 81 507
Skype: wellness-travels
Eller besøg vores hjemmeside for at chatte med os live!

Tjenester/varer
Kontaktinformation
+44 2081445223
info@wellness-travels.com
Studentu str. 26
50249 Kaunas, Litauen
Like og dele vores side
Premiumsponsorer
Banner
Banner
Banner
Banner
Copyright © Klinikregisteret